Przyjmujemy zamówienia na wyroby garmażeryjne
przygotowane tylko na paterach jednorazowych !!!!
Patera + opakowanie dodatkowo płatne – 3,00 zł.
ZAMÓWIENIA prosimy składać do 12 grudnia 2024r (czwartek) do godz. 14,00 na maila: catering@uleniwejdanuty.pl (koniecznie proszę podać numer telefonu)
ODBIÓR 23 grudnia (sobota) od godziny 12:00 – 18:00 ( dokładna godzina odbioru zostanie podana w mailu potwierdzającym zamówienie)
(601-918-428 numer do indywidualnych uzgodnień)
mała patera do 6 porcji
średnia patera 7 – 14 porcji
duża patera do 20 porcji (nie mieści się w domowej lodówce)
Plik do pobrania:
DRUK ZAMÓWIENIA DAŃ NA WIGILIE
Wypełniony plik w formacie Excel prosimy przesłać na adres: catering@uleniwejdanuty.pl
|
DANIA CIEPŁE NA WIGILIE
Forma podania w pojemnikach zbiorczych
|
|
ZUPY:
- Barszcz czysty – 1 litr / 47,00 zł
- Uszka do barszczu 500 g – 37,00 zł
- Krem z pieczonych buraków z jabłkiem i malinami – 1 litr / 60,00 zł
- Zupa Wigilijny rybna – 1 litr / 60,00 zł
- Żurek Wigilijny na zakwasie– 1 litr / 60,00 zł
- Zupa borowikowa z łazankami – 1 litr / 60,00 zł
- Zupa migdałowo – selerowa z łososiem wędzonym – 1 litr / 60,00 zł
DANIA GŁÓWNE RYBNE:
- Filet z łupacza gotowany – 1 porcja – 150 g / 28,00 zł
- Karp smażony z cebulą po staropolsku – 1 porcja – 150 g / 28,00 zł
- Łosoś w sosie kaparowym – 1 porcja – 220 g 28,00 zł
- Panierowany dorsz atlantycki z pieczarkami – 1 porcja – 200 g / 22,00 zł
- Sandacz pieczony w sosie polskim – 1 porcja – 220 g / 28,00 zł
- Roladka z morszczuka z brokułami i serem topionym – 1 porcja – 200 g / 25,00 zł
DANIA GŁÓWNE MIĘSNE:
- Polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym – 230 g / 28,00 zł
- de Volaille z kurczaka – 150 g / 24,00 zł
- Zraz wołowy po staropolsku w sosie pieczeniowym – 280 g / 32,00 zł
- Sztufada wieprzowa w sosie leśnym (karkówka pieczona w całości podawana w plastrach) – 250 g / 27,00 zł
DANIA WEGETARIAŃSKIE:
- Kotleciki brokułowe w panierce migdałowej z sosem bazyliowym 2 szt – 250 g / 24,00 zł
- Camembert z ananasem w sosie żurawinowym – 140 g / 24,00 zł
- Pierogi z kapustą i grzybami okraszone cebulą zasmażaną – 48,00 zł / 1 kg (wege)
- Sznycel szpinakowy z mozarellą 1 szt /porcja – 24,00 zł
Ciepły zestaw Wegetariański C/W 96,00 zł / 1 zestaw
- Camembert panierowany z ananasem i żurawiną 2 szt
- Kotlet brokułowy 2 szt.
- Sznycel szpinakowy z mozarella i grillowanymi warzywami 2 szt
Antipasto WEGETARIAŃSKIE 20 porcji cena brutto 240,00 zł / 1 zestaw
- Patison marynowany
- Pieczarki pieczone na maśle czosnkowym
- Papryczka faszerowana serem feta
- Bakłażan z mozarella i pomidorem
- Cukinia z kozim serem
DODATKI:
- Kapusta zasmażana z grzybami – 1 kg / 35,00 zł
- Łazanki z kapustą i grzybami – 1 kg /39,00 zł
SOSY:
- Dodatkowy sos pieczeniowy 0,9L 25,00 zł
- Dodatkowy sos grzybowy 0,9 L 30 ,00 zł
|