Przyjmujemy zamówienia na wyroby garmażeryjne
przygotowane tylko na paterach jednorazowych !!!!

Patera + opakowanie dodatkowo płatne – 3,00 zł.

ZAMÓWIENIA prosimy składać do 12 grudnia 2024r (czwartek) do godz. 14,00 na maila: catering@uleniwejdanuty.pl  (koniecznie proszę podać numer telefonu)

ODBIÓR 23 grudnia (sobota) od godziny 12:00 – 18:00 ( dokładna godzina odbioru zostanie podana w mailu potwierdzającym zamówienie)
(601-918-428 numer do indywidualnych uzgodnień)
mała patera do 6 porcji
średnia patera 7 – 14 porcji
duża patera do 20 porcji (nie mieści się w domowej lodówce)

Plik do pobrania:

DRUK ZAMÓWIENIA DAŃ NA WIGILIE

Wypełniony plik w formacie Excel prosimy przesłać na adres: catering@uleniwejdanuty.pl

DANIA CIEPŁE NA WIGILIE

Forma podania w pojemnikach zbiorczych

ZUPY:

  • Barszcz czysty – 1 litr / 47,00 zł
  • Uszka do barszczu 500 g – 37,00 zł
  • Krem z pieczonych buraków z jabłkiem i malinami – 1 litr / 60,00 zł
  • Zupa Wigilijny rybna – 1 litr / 60,00 zł
  • Żurek Wigilijny na zakwasie– 1 litr / 60,00 zł
  • Zupa borowikowa z łazankami – 1 litr / 60,00 zł
  • Zupa migdałowo – selerowa z łososiem wędzonym – 1 litr / 60,00 zł

DANIA GŁÓWNE RYBNE:

  • Filet z łupacza gotowany – 1 porcja – 150 g / 28,00 zł
  • Karp smażony z cebulą po staropolsku – 1 porcja – 150 g / 28,00 zł
  • Łosoś w sosie kaparowym – 1 porcja – 220 g  28,00 zł
  • Panierowany dorsz atlantycki z pieczarkami – 1 porcja – 200 g / 22,00 zł
  • Sandacz pieczony w sosie polskim – 1 porcja – 220 g  / 28,00 zł
  • Roladka z morszczuka z brokułami i serem topionym – 1 porcja – 200 g / 25,00 zł

DANIA GŁÓWNE MIĘSNE:

  • Polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym – 230 g  / 28,00 zł
  • de Volaille z kurczaka – 150 g / 24,00 zł
  • Zraz wołowy po staropolsku w sosie pieczeniowym – 280 g / 32,00 zł
  • Sztufada wieprzowa w sosie leśnym (karkówka pieczona w całości podawana w plastrach) – 250 g / 27,00 zł

DANIA WEGETARIAŃSKIE:

  • Kotleciki brokułowe w panierce migdałowej z sosem bazyliowym 2 szt – 250 g / 24,00 zł
  • Camembert z ananasem w sosie żurawinowym – 140 g / 24,00 zł
  • Pierogi z kapustą i grzybami okraszone cebulą zasmażaną – 48,00 zł / 1 kg  (wege)
  • Sznycel szpinakowy z mozarellą 1 szt /porcja –  24,00 zł

Ciepły zestaw Wegetariański C/W 96,00 zł / 1 zestaw

  • Camembert panierowany z ananasem i żurawiną 2 szt
  • Kotlet brokułowy 2 szt.
  • Sznycel szpinakowy z mozarella i grillowanymi warzywami 2 szt

Antipasto WEGETARIAŃSKIE 20 porcji  cena brutto 240,00 zł / 1 zestaw

  • Patison marynowany
  • Pieczarki pieczone na maśle czosnkowym
  • Papryczka faszerowana serem feta
  • Bakłażan z mozarella i pomidorem
  • Cukinia z kozim serem

DODATKI:

  • Kapusta zasmażana z grzybami – 1 kg / 35,00 zł
  • Łazanki z kapustą i grzybami – 1 kg /39,00 zł

SOSY:

  • Dodatkowy sos pieczeniowy    0,9L  25,00 zł
  • Dodatkowy sos grzybowy      0,9 L  30 ,00 zł