Obiady dla firm to doskonałe udogodnienie w pracy, które wpływa nie tylko na poprawę wizerunku pracodawcy ale też na integrację pracowników. Najedzony pracownik działa efektywniej a koszt takiego lunchu jest naprawdę niewspółmiernie niski. Na naszą ofertę składaj się posiłki w domowym stylu, dietetyczne, wegetariańskie, a także obiady o podwyższonych wartościach odżywczych dla pracowników fizycznych. Różnorodna gama zestawów sprawia, że każdy pracownik może być zadowolony.

Każde danie, w każdym miejscu…

Obiady dla firm

Firma „U leniwej Danuty” przygotowała specjalną ofertę dla przedsiębiorstw, biur i klientów indywidualnych na terenie miasta Poznania. Posiłki podajemy w jednorazowych naczyniach, dzięki temu możemy je serwować w miejscach nie posiadających zaplecza gastronomicznego, np. biura, świetlice, sale konferencyjne. Posiłki dostarczamy bezpośrednio do klienta na wyznaczony termin.

Cena za obiad dwudaniowy: 35,00 zł

Cena za obiad jednodaniowy: 30,00 zł

Zamówienia minimum 10 szt obiadów z rodzaju

  • Wariant 1:

    • Zupa: barszcz ukraiński 250 ml
    • Karkówka grillowana z cukinią i papryką 150 g
    • Ziemniaki pieczone 200 g
    • Surówka 150 g
  • Wariant 2:

    • Zupa: gulaszowa 250 ml
    • Kieszonka z schabu z serem i papryką 150 g
    • Ziemniaki zapiekane 200 g
    • Surówka 150 g
  • Wariant 3:

     

    • Krem kalafiorowy z makaronem 250 ml
    • Zraz wieprzowy z sosem ciemnym 150 g / 100 g
    • Kasza gryczana z cebulką 200 g
    • Kapusta zasmażana z grzybami 150 g
  • Catering Poznań - obiady domowe Catering Poznań - obiady domowe

    Wariant 4:

    • Zupa pomidorowa z kolorowym makaronem 250 ml
    • Sztufada wieprzowa z sosem grzybowym 150 g / 100 g
    • Kluski ziemniaczane (kopytka) 200 g
    • Kapusta zasmażana 150 g
  • Wariant 5:

    • Zupa ogórkowa 250 ml
    • Strogonoff drobiowy 150 g / 100 g
    • Kluski pół francuskie 200 g
    • Surówka 150 g
  • Wariant 6:

    • Żurek staropolski 250 ml
    • Szaszłyk drobiowy z warzywami 150 g / 80 g
    • Ryż po turecku 200 g
    • Surówka 150 g
  • Wariant 7:

    • Zupa pieczarkowa z makaronem 250 ml
    • de Volaille z kurczaka 150 g
    • Ziemniaki z koperkiem 200 g
    • Surówka 150 g
  • Catering Poznań - obiady domowe Catering Poznań - obiady domowe

    Wariant 8:

    • Zupa kapuśniak 250 ml
    • Kąski drobiowe pod beszamelem 150 g / 100 g
    • Ryż biały jaśminowy 200 g
    • Surówka 150 g
  • Catering Poznań - obiady domowe Catering Poznań - obiady domowe

    Wariant 9:

    • Krem z pieczonych pomidorów i papryki 250 ml
    • Roladka wieprzowa z suszonymi pomidorami i szpinakiem 150 g
    • Kluski szpinakowe 200 g
    • Bukiet warzyw gotowanych 150 g
  • Catering Poznań - obiady domowe Catering Poznań - obiady domowe

    Wariant 10:

    • Zupa meksykańska z fasolą 250 ml
    • Filet z kurczaka w sosie śmietanowo pieczarkowym 200 g
    • Ziemniaki puree 200 g
    • Surówka 150 g
  • Sznycel wieprzowy z ogórkiem Sznycel wieprzowy z ogórkiem

    Wariant 11

    • Zupa: Krem grzybowy z grzankami 250 ml
    • Sznycel wieprzowy z ogórkiem  150 g
    • Pieczone ziemniaki 200 g
    • Surówka 150 g
  • Wariant 12

    • Zupa: Rosolnik z kluseczkami 250 ml
    • Kotlet schabowy  200 g
    • Ziemniaki z boczkiem  200 g
    • Kapusta zasmażana 150 g
  • Wariant 13 “dieta niskokaloryczna”

    • Zupa: Krem szparagowa 250 ml
    • Pierś z kurczaka gotowana w warzywach  150 g
    • Ryż mieszany biały i dziki  200 g
    • Warzywa gotowane na parze  150 g
  • Danie wegetariańskie W1 Danie wegetariańskie

    • Zupa:Krem z brokuł 250 ml
    • Camembert panierowany z żurawiną  150 g
    • Ziemniaki z koperkiem  200 g
    • Surówka 150 g
  • Danie wegetariańskie W2 Danie wegetariańskie

    • Zupa: Minestrone ( zupa warzywna ) 250 ml
    • Makaron zapiekany w sosie szpinakowo- śmietanowym  300 g
    • Warzywa gotowane 200 g
  • Obiady firmowe - catering Poznań Obiady firmowe - catering Poznań

    Danie wegetariańskie W3 Danie wegetariańskie

    • Zupa: Domowa zupa warzywna 250 ml
    • Kotleciki ziemniaczano – brokułowe w sosie bazyliowym 150 g
    • Ziemniaki 200 g
    • Warzywa gotowane 150 g
  • Kaszotto z kaszy pęczak z smażonymi grzybami - Catering Poznań Kaszotto z kaszy pęczak z smażonymi grzybami - Catering Poznań

    Danie wegańskie WG1 Danie wegańskie

    • Krem z zielonych warzyw  250 ml
    • Kaszotto z kaszy pęczak z smażonymi grzybami  150 g
    • Buraczki 200 g
  • Cury ze świeżego ananasa z mleczkiem kokosowym Cury ze świeżego ananasa z mleczkiem kokosowym

    Danie wegańskie WG2 Danie wegańskie

    • Pikantna zupa z soczewicy  250 ml
    • Cury ze świeżego ananasa z mleczkiem kokosowym  150 g / 100 g
    • Ryż biały  200 g
    • Surówka wegańska  150 g
  • Gulasz z ciecierzycy - Catering Poznań Gulasz z ciecierzycy - Catering Poznań

    Danie bezglutenowe Danie bezglutenowe

    • Krem z białego kalafiora  250 ml
    • Gulasz z ciecierzycy  150 g
    • Kasza Kuskus  200 g
    • Warzywa gotowane  150 g
  • Danie rybne R1 Danie rybne

    • Zupa: Krem z brokuł 250 ml
    • Okoń nilowy w migdałach  150 g
    • Puree  ziemniaczane 200 g
    • Surówka 150 g
  • Obiady firmowe - catering Poznań Obiady firmowe - catering Poznań

    Danie rybne R2 Danie rybne

    • Zupa szparagowa 250 ml
    • Morszczuk panierowany w sezamie  150 g
    • Ziemniaki pieczone 200 g
    • Warzywa gotowane  150 g
  • U leniwej Danuty - Catering Poznań U leniwej Danuty - Catering Poznań

    Danie rybne R3 Danie rybne

    • Zupa ziemniaczano –  porowa  250 ml
    • Dorsz w sosie limetka i chili 150 g / 100 g
    • Ryż mieszany biały z dzikim 200 g
    • Warzywa gotowane 150 g
  • Danie rybne R4 Danie rybne

    • Zupa cebulowa z grzanką serową  250 ml
    • Panierowany filet z Tilapii ze szpinakiem  150 g / 100 g
    • Ziemniaki z koperkiem 200 g
    • Surówka z kiszonej kapusty  150 g
  • Danie rybne R5 Danie rybne

    • Zupa krupnik warzywny  250 ml
    • Panierowany dorsz atlantycki z pieczarkami  150 g
    • Pure ziemniaczane  200 g
    • Fasolka szparagowa  150 g
  • Danie rybne R6 Danie rybne

    • Zupa z soczewicy ( pikantna) 250 ml
    • Roladka z mintaja z brokułem i serkiem topionym  150 g
    • Ziemniaki pieczone  200 g
    • Surówka 150 g