W poniższej ofercie proponujemy organizacje uroczystości Komunijnych

Propozycje można dopasować do swoich potrzeb zmieniając rodzaje i menu w obszarze 3 opcji np. mięso z propozycji 1 dodatki z propozycji 2 itp.

Przy jednorazowym dowozie posiłku w opcji K1 i K2 zwrot termoportu jest po stronie zamawiającego w poniedziałek po uroczystości

  • KOM 1 Forma bezobsługowa KOMUNIE

    obiad bez kolacji (w przeliczeniu na osobę)

    (dostawa posiłku w termo porcie forma bezobsługowa bez zastawy porcelanowej)

     

    1. (KOM 1/1) 1 porcja zupy, 2 porcje mięsa / osoba na ciepło + dodatki 2 porcje (60,00 zł osoba )
    2. (KOM 1/2) 1 porcja zupy, 2,5 porcji mięsa / osoba na ciepło + dodatki 2,5 porcji (70,00 zł osoba)
    3. (KOM 1/3) 1 porcja zupy, 3 porcje mięsa na ciepło + dodatki 3 porcje (80,00 zł /osoba)
  • KOM 2 Forma bezobsługowa KOMUNIE

    obiad + kolacja (w przeliczeniu na osobę)

    (dostawa posiłku w termo porcie forma bezobsługowa bez zastawy porcelanowej)

     

    1. (KOM 2/1) 1 porcja zupy, 2 porcje mięsa/osoba na ciepło + dodatki / 2 porcje + 2 porcje garmażerki + 1 porcja sałatki /osoba (90,00 zł osoba)
    2. (KOM 2/2) 1 porcja zupy, 2,5 porcji mięsa /osoba na ciepło + dodatki / 2,5 porcji + 2,5 porcji garmażerki + 1 porcja sałatki /osoba (100,00 zł osoba)
    3. (KOM 2/3) 1 porcja zupy, 3 porcje mięsa na ciepło + dodatki 3 porcje + 3 porcje garmażerki + 1 porcja sałatki / osoba (110,00 zł /osoba)
  • KOM 3 Forma obsługowa KOMUNIE

    (oferta cenowa przygotowywana indywidualnie) obiad + kolacja + serwis kawowy

    (pełna obsługa kelnerska z zastawą porcelanową potrzebną do wydania zamówionego posiłku)
    (Serwis kawowy i serwowanie tortu w cenie usługi)
    (tort, ciasto, napoje po stronie zamawiającego)
    (Stoły i krzesła wliczone w cenę)

     

    1. (KOM 3/1) 1 porcja zupy (dwa rodzaje), 2 porcje mięsa / osoba na ciepło + dodatki 2 porcje + 2 porcje garmażerki + 1 porcja sałatki / osoba + serwowanie tortu+ serwis kawowy
    2. (KOM 3/2) 1 porcja zupy (dwa rodzaje), 2,5 porcji mięsa / osoba na ciepło + dodatki 2,5 porcji + 2,5 porcji garmażerki + 1 porcja sałatki / osoba + serwowanie tortu+ serwis kawowy
    3. (KOM 3/3) 1 porcja zupy ( dwa rodzaje), 3 porcje mięsa na ciepło + 3 porcje dodatku na ciepło + 3 porcje garmażerki + 1 porcje sałatki / osoba + serwowanie tortu+ serwis kawowy
  • Propozycja 1 KOMUNIE WARIANT KLASYCZNY

    Zupa do wyboru (jeden rodzaj do wyboru):
    „Nenusco” zupa selerowo – migdałowa
    Rosół domowy z makaronem
    Krem z białych szparag z groszkiem ptysiowym
    Zupa gulaszowa po węgiersku
    Krem z pieczonych pomidorów i papryki z groszkiem ptysiowym


    Drugie danie:

    Kotlet De Volaille z kurczaka , masła i pietruszki ( mięso panierowane)
    Polędwiczka wieprzowa w sosie z francuskiej musztardy
    Zraz wołowy po staropolsku w ciemnym sosie
    Pieczeń z karkówki pikowana czosnkiem w sosie leśnym ( sos grzybowy )
    filet drobiowy w sosie kurkowym


    Dodatki:

    Ziemniaki gotowane z koperkiem i masełkiem
    Ziemniaki pieczone z ziołami
    Kluski półfrancuskie
    Zestaw surówek ( marchewka / buraczki / biała kapusta)
    Kapusta modra z rodzynkami
    Bukiet warzyw gotowany na parze


    Zakąski zimne:

    Schab pieczony w ziołach z twarożkiem pieprzowym
    Indyk dekorowany owocami egzotycznymi
    Przekładaniec wieprzowy z kolorowa papryką
    Szparagi zawijane w szynce konserwowej


    Sałatki:

    „Kartofel salat” z kiełbasą jałowcową
    Sałatka „cezar” z grillowanym kurczakiem

  • Propozycja 2 KOMUNIE WARIANT KLASYCZNY

    Zupa do wyboru (jeden rodzaj do wyboru):
    „Nelusco” zupa selerowo – migdałowa
    Rosół domowy z makaronem
    Krem z białych szparag z groszkiem ptysiowym
    Zupa gulaszowa po węgiersku
    Krem z pieczonych pomidorów i papryki z groszkiem ptysiowym


    Drugie danie:

    Kieszonka ze schabu z serem i szynką ( mięso panierowane )
    Filet z kurczaka w sosie królewskim ( sos śmietanowy z kawałkami pomidorków )
    Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym ( kawałki
    Sztufada pikowana czosnkiem i rozmarynem (karkówka pieczona w całości podawana w plastrach)
    Roladka z suszonymi pomidorami i borowikami ( zrazik )


    Dodatki:

    Ziemniaki gotowane z masełkiem i koperkiem
    Ryż z warzywami
    Frytki lub ziemniaki pieczone z rozmarynem ( dostępność tylko w opcji obsługowej )
    Zestaw surówek ( marchewka / buraczki / biała kapusta)
    Kalafior gotowany z masełkiem i bułką tartą
    Mix sałat z pomidorem , ogórkiem zielonym i rzodkiewką


    Zakąski zimne:

    Schab pieczony ze śliwką
    Roladka alpejska ze szpinakiem i kozim serem
    Indyk w maladze
    Jajko w szynce na sałatce jarzynowej


    Sałatki:

    Sałatka makaronowa z brokułami i jajkiem
    Sałatka grecka z serem feta i oliwkami

  • Propozycja 1 KOMUNIE WARIANT NOWOCZESNY

    Zupa do wyboru (jeden rodzaj do wyboru):
    „Nelusco” zupa selerowo – migdałowa
    Rosół domowy z makaronem
    Krem z białych szparag z grzankami
    Zupa gulaszowa po węgiersku
    Krem z pieczonych pomidorów i papryki z groszkiem ptysiowym


    Drugie danie:

    Kaczka po poznańsku z pieczonym jabłkiem
    Schab zapiekany z gorgonzolą i pomidorkami cherry
    Indyk z camembertem w panierce sezamowej ( mięso panierowane )
    Roladka grecka z bakłażanem , suszonymi pomidorami i feta
    Łosoś pieczony w sosie koperkowo – kaparowym


    Dodatki:

    Ziemniaki gotowane z koperkiem
    Pyzy drożdżowe ( dostępność tylko w opcji obsługowej)
    Kulki ziemniaczane ( dostępność tylko w opcji obsługowej)
    Zestaw surówek ( marchewka / buraczki / biała kapusta)
    Buraczki na ciepło
    Szparagi gotowane z masłem


    Zakąski zimne:

    Polędwiczka wieprzowa w cieście francuskim
    Mozaika drobiowa z suszonymi pomidorami i kaparami
    Wykwintny pasztet z sosem żurawinowym
    Roladka wieprzowa z kurkami i pietruszką


    Sałatki:

    Mix sałat z brzoskwinią, ananasem, camembertem smażonym, prażonymi orzechami i sosem vinegrette
    Sałatka z wędzonego łososia i jaj przepiórczych, rukoli, roszponką polana oliwą truflową