-
KOM 1 Forma bezobsługowa KOMUNIE
obiad bez kolacji (w przeliczeniu na osobę)
(dostawa posiłku w termo porcie forma bezobsługowa bez zastawy porcelanowej)
- (KOM 1/1) 1 porcja zupy, 2 porcje mięsa / osoba na ciepło + dodatki 2 porcje (100,00 zł osoba )
- (KOM 1/2) 1 porcja zupy, 2,5 porcji mięsa / osoba na ciepło + dodatki 2,5 porcji (110,00 zł osoba)
- (KOM 1/3) 1 porcja zupy, 3 porcje mięsa na ciepło + dodatki 3 porcje (120,00 zł osoba)
-
KOM 2 Forma bezobsługowa KOMUNIE
obiad + kolacja (w przeliczeniu na osobę)
(dostawa posiłku w termo porcie forma bezobsługowa bez zastawy porcelanowej)
- (KOM 2/1) 1 porcja zupy, 2 porcje mięsa/osoba na ciepło + dodatki / 2 porcje + 2 porcje garmażerki + 1 porcja sałatki /osoba (130,00 zł osoba)
- (KOM 2/2) 1 porcja zupy, 2,5 porcji mięsa /osoba na ciepło + dodatki / 2,5 porcji + 2,5 porcji garmażerki + 1 porcja sałatki /osoba (140,00 zł osoba)
- (KOM 2/3) 1 porcja zupy, 3 porcje mięsa na ciepło + dodatki 3 porcje + 3 porcje garmażerki + 1 porcja sałatki / osoba (150,00 zł /osoba)
-
KOM 3 Forma obsługowa KOMUNIE
obiad + kolacja + serwis kawowy
(pełna obsługa kelnerska z zastawą porcelanową potrzebną do wydania zamówionego posiłku)
(Serwis kawowy i serwowanie tortu w cenie usługi)
(tort, ciasto, napoje po stronie zamawiającego)
(Stoły i krzesła wliczone w cenę)- (KOM 3/1) 1 porcja zupy (dwa rodzaje), 2 porcje mięsa / osoba na ciepło + dodatki 2 porcje + 2 porcje garmażerki + 1 porcja sałatki / osoba + serwowanie tortu+ serwis kawowy ( 270,00 zł osoba )
- (KOM 3/2) 1 porcja zupy (dwa rodzaje), 2,5 porcji mięsa / osoba na ciepło + dodatki 2,5 porcji + 2,5 porcji garmażerki + 1 porcja sałatki / osoba + serwowanie tortu+ serwis kawowy ( 290,00 zł osoba )
- (KOM 3/3) 1 porcja zupy ( dwa rodzaje), 3 porcje mięsa na ciepło + 3 porcje dodatku na ciepło + 3 porcje garmażerki + 1 porcje sałatki / osoba + serwowanie tortu+ serwis kawowy ( 300,00 zł osoba )
-
Propozycja 1 KOMUNIE WARIANT KLASYCZNY
Zupa do wyboru (jeden rodzaj do wyboru):
„Nenusco” zupa selerowo – migdałowa
Rosół domowy z makaronem
Krem z białych szparag z groszkiem ptysiowym
Zupa gulaszowa po węgiersku
Krem z pieczonych pomidorów i papryki z groszkiem ptysiowym
Drugie danie:
Kotlet De Volaille z kurczaka , masła i pietruszki ( mięso panierowane)
Polędwiczka wieprzowa w sosie z francuskiej musztardy
Zraz wołowy po staropolsku w ciemnym sosie
Pieczeń z karkówki pikowana czosnkiem w sosie leśnym ( sos grzybowy )
Filet drobiowy w sosie kurkowym
Dodatki:
Ziemniaki gotowane z koperkiem i masełkiem
Ziemniaki pieczone z ziołami
Kluski półfrancuskie
Zestaw surówek ( surówka wiosenna / buraczki / biała kapusta)
Kapusta modra z rodzynkami
Bukiet warzyw gotowany na parze
Zakąski zimne:
Schab pieczony w ziołach z twarożkiem pieprzowym
Indyk dekorowany owocami egzotycznymi
Przekładaniec wieprzowy z kolorowa papryką
Szparagi zawijane w szynce konserwowej
Sałatki:
„Kartofel salat” z kiełbasą jałowcową
Sałatka „cezar” z grillowanym kurczakiem -
Propozycja 2 KOMUNIE WARIANT KLASYCZNY
Zupa do wyboru (jeden rodzaj do wyboru):
„Nelusco” zupa selerowo – migdałowa
Rosół domowy z makaronem
Krem z białych szparag z groszkiem ptysiowym
Zupa gulaszowa po węgiersku
Krem z pieczonych pomidorów i papryki z groszkiem ptysiowym
Drugie danie:
Kieszonka ze schabu z serem i szynką ( mięso panierowane )
Filet z kurczaka w sosie królewskim ( sos śmietanowy z kawałkami pomidorków )
Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym ( kawałki
Sztufada pikowana czosnkiem i rozmarynem (karkówka pieczona w całości podawana w plastrach)
Roladka z suszonymi pomidorami i borowikami ( zrazik )
Dodatki:
Ziemniaki gotowane z masełkiem i koperkiem
Ryż z warzywami
Frytki ( dostępność tylko w opcji obsługowej )Ziemniaki pieczone z rozmarynem
Zestaw surówek ( surówka wiosenna / buraczki / biała kapusta)
Kalafior gotowany z masełkiem i bułką tartą
Mix sałat z pomidorem , ogórkiem zielonym i rzodkiewką
Zakąski zimne:
Schab pieczony ze śliwką
Roladka alpejska ze szpinakiem i kozim serem
Indyk w maladze
Jajko w szynce na sałatce jarzynowej
Sałatki:
Sałatka makaronowa z brokułami i jajkiem
Sałatka grecka z serem feta i oliwkami -
Propozycja 3 KOMUNIE WARIANT NOWOCZESNY
Zupa do wyboru (jeden rodzaj do wyboru):
„Nelusco” zupa selerowo – migdałowa
Rosół domowy z makaronem
Krem z białych szparag z grzankami
Zupa gulaszowa po węgiersku
Krem z pieczonych pomidorów i papryki z groszkiem ptysiowym
Drugie danie:
Kaczka po poznańsku z pieczonym jabłkiem
Schab zapiekany z gorgonzolą i pomidorkami cherry
Indyk z camembertem w panierce sezamowej ( mięso panierowane )
Roladka grecka z bakłażanem , suszonymi pomidorami i feta ( mięso drobiowe )
Łosoś pieczony w sosie koperkowo – kaparowym
Dodatki:
Ziemniaki gotowane z koperkiem
Pyzy drożdżowe
Kulki ziemniaczane
Zestaw surówek ( surówka wiosenna / buraczki / biała kapusta)
Buraczki na ciepło
Szparagi gotowane z masłem
Zakąski zimne:
Polędwiczka wieprzowa w cieście francuskim
Mozaika drobiowa z suszonymi pomidorami i kaparami
Wykwintny pasztet z sosem żurawinowym
Roladka wieprzowa z kurkami i pietruszką
Sałatki:
Mix sałat z brzoskwinią, ananasem, camembertem smażonym, prażonymi orzechami i sosem vinegrette
Sałatka z wędzonego łososia i jaj przepiórczych, rukoli, roszponką polana oliwą truflową