Wszystkie konferencje dotyczą ważnych spraw. Bez względu czy liczy ona kilka, kilkanaście, kilkadziesiąt czy kilkaset osób wymaga szczególnej oprawy.

Zadbamy o elegancki wystrój i odpowiednio dobrany poczęstunek. Szeroka gama zakąsek, serwisów kawowych oraz lunchy sprawi, że każdy klient wybierze najlepszą dla siebie opcję.

  • Propozycja 1 KONFERENCJA

    W ramach cateringu (przerwa kawowa, lunch bufetowy)


    Propozycja kawowy powitalnej:

    • kawa (200 ml)
    • herbata (200 ml)
    • woda mineralna (gazowana, niegazowana 250 ml)
    • sok owocowy (250 ml) – min. 3 rodzaje, w tym co najmniej sok pomarańczowy, jabłkowym oraz z czarnej porzeczki
    • wybór ciastek kruchych i ciast krojonych, np. , w ilości min. 1,5 porcji  na osobę
    • ciastka kruche 50 g / osoba
    • kompozycję owoców sezonowych 100 g / osoba


    Lunch bufetowy obejmuje:

    Zakąski zimne:

    • tartynki z ciemnego pieczywa z pastami
    • kanapki bankietowe w pięciu smakach
    • koreczki wielosmakowe


    Babeczki:

    • Babeczki z musem z wędzonego łososia i czerwonym kawiorem
    • Babeczki z pasztetem drobiowym
    • Babeczki z musem paprykowym i bazylią


    Napoje:

    • woda mineralna (gazowana, niegazowana 250 ml)
    • sok owocowy (250 ml) – min. 3 rodzaje, w tym co najmniej sok pomarańczowy, jabłkowym oraz z czarnej porzeczki


    Lunch dania główne na gorąco 2 porcje / osoba:

    • zupa krem toskański z pieczonych pomidorów
    • łosoś na cytrynie i szpinaku
    • kąski drobiowe z szynką szwarcwaldzką w sosie serowo śmietanowym
    • polędwiczka wieprzowa faszerowana borowikami
    • beef stroganow
    • zestaw dodatków co najmniej 4 rodzaje m.in. zapiekane ziemniaki z ziołami, ryż sypki, kluseczki półfrancuskie, warzywa na ciepło,


    Dodatki kawowe:

    • śmietanka / mleko do kawy
    • cukier biały,
    • cytryna pokrojona w plasterki


    W cenę wliczone zostały:

    • dekoracja kwiatowa  na stołach głównych oraz na stolikach bankietowych .
    • stolik bankietowy w/z
    • obrusy  na stoły szwedzkie i  stoliki bankietowe
    • dowóz
    • usługa kelnerska w trakcie trwania lunchu bufetowego (do nakładania posiłków) oraz obsługę kelnerską w trakcie  przerwy kawowej, uzupełnianie braków na stołach i uprzątnięcie na bieżąco brudnych naczyń)
  • Propozycja 2 KONFERENCJA

    W ramach cateringu (przerwa kawowa, lunch bufetowy)

     

    Propozycja kawowy powitalnej:

    • kawa (200 ml)
    • herbata (200 ml)
    • dodatki cukier, śmietana, cytrynka 2 szt. / os.
    • galanteria cukiernicza 1 szt. / os. (sernik 100 g lub jabłecznik 100 g)
    • ciastka kruche  60 g / os.
    • soki owocowe (mix) 250 ml / os.
    • woda mineralna niegazowana 0,5 l / os.

     

    Podczas przerwy kawowej:

    • kawa (200 ml)
    • herbata (200 ml, co najmniej 5 rodzajów herbat w torebkach o wadze 1,5-2 g do wyboru)
    • woda mineralna (gazowana, niegazowana,
    • sok owocowy (200 ml) – min. 3 rodzaje, w tym co najmniej sok pomarańczowy, jabłkowym oraz z czarnej porzeczki
    • wybór ciastek kruchych i ciast krojonych, np.  w ilości min. 1 sztuka na osobę 50g. ciastek kruchych na osobę
    • kompozycję owoców sezonowych

     

    Lunch bufetowy obejmuje:

    Sałatki:

    • wybór sałatek
    • mix sałat z sosem miodowo imbirowym
    • szpinak z ćwikłą i prażonymi orzechami
    • sałatka z rukoli i suszonych pomidorów

     

    Dania główne na gorąco 2 porcje / osoba:

    • zupa krem toskański z pieczonych pomidorów
    • łosoś na cytrynie i szpinaku
    • kąski drobiowe z szynką szwarcwaldzką w sosie serowo śmietanowym
    • polędwiczka wieprzowa faszerowana borowikami
    • sztufada wieprzowa w sosie pieprzowym
    • beef stroganow
    • kurczak z musem z  brokuł

     

    Zestaw dodatków co najmniej 4 rodzaje m.in.:

    • zapiekane ziemniaki z ziołami,
    • ryż sypki,
    • kluseczki półfrancuskie,
    • warzywa na ciepło,
    • pieczywo

     

    Dodatki kawowe:

    • śmietanka/mleko do kawy
    • cukier biały,
    • cytryna pokrojona w plasterki

     

    Wyposażenie:

    • dekoracja kwiatowa na stołach głównych oraz na stolikach bankietowych .
    • 15 stolików bankietowych
    • obrusy  na stoły szwedzkie i  stoliki bankietowe
    • dowóz
    • usługa kelnerska w trakcie trwania lunchu bufetowego (do nakładania posiłków) oraz obsługę kelnerską w trakcie  przerwy kawowej, uzupełnianie braków na stołach i uprzątnięcie na bieżąco brudnych naczyń)