• 40

    Oferta wigilijna I 40,00 zł / osoba; oferta przewidziana dla min. 20 osób – zastawa jednorazowa

    Zakąski zimne rybne : 2 porcje / osoba
    Karp w galarecie
    Pstrąg Agrykola w galarecie
    Galaretka łososiowa z suszonymi pomidorami i kaparami
    Zimne zakąski mięsne : 2 porcje / osoba
    Schab pieczony ze śliwką
    Wieprzowina faszerowana kolorową papryką
    Szparagi w szynce

  • 50

    Oferta wigilijna II 50,00 zł / osoba; oferta przewidziana dla min. 20 osób – zastawa jednorazowa

    Zimne zakąski rybne : 2 porcje / osoba
    Sandacz w galarecie
    Galaretka łososiowa z suszonymi pomidorami i kaparami
    Terrina z dorsza w liściach Nori z pałeczką krabową
    Zimne zakąski mięsne : 2 porcje / osoba
    Przekładaniec wieprzowy z pieczarkami
    Wieprzowina faszerowana kolorową papryką
    Schab pieczony ze śliwką
    Sałatki 1 porcja / osoba
    Sałatka „nicejska” z tuńczykiem, jajkiem i pomidorem na sałacie lodowej
    Sałatka jarzynowo – ziemniaczana tradycyjna

  • 55

    Oferta wigilijna III  55,00 zł / osoba; oferta przewidziana dla min. 20 osób – zastawa jednorazowa

    Danie główne: 2 porcje / osoba 
    Karp smażony z cebulą po staropolsku
    Pierogi z kapustą i grzybami okraszone cebulą zasmażaną
    Dodatki ciepłe: 1 porcja / osoba
    Kapusta zasmażana z grzybami
    Zakąski zimne: 2 porcje / osoba
    Karp w galarecie
    Schab pieczony ze śliwką
    Wieprzowina faszerowana kolorową papryką
    Jajko w szynce na sałatce jarzynowej

  • 60

    Oferta wigilijna IV 60,00 zł / osoba; oferta przewidziana dla min. 20 osób – zastawa jednorazowa

    Zupa: 1 porcja / osoba
    Barszcz wigilijny z uszkami
    Danie główne: 2 porcje / osoba 
    Dorsz panierowany z pieczarkami
    Sandacz pieczony w sosie polskim
    Pierogi z kapustą i grzybami okraszone cebulą zasmażaną
    Łazanki z kapustą i grzybami
    Zakąski zimne: 2 porcje / osoba
    Jajko w szynce na sałatce jarzynowej
    Indyk pieczony dekorowany owocami egzotycznymi
    Rolada alpejska z szpinakiem i kozim serem
    Pstrąg Agrykola w galarecie
    Ryba po grecku
    Śledź w śmietanie z cebulą i jabłkiem
    Galanteria cukiernicza: 2 porcje / osoba
    Galanteria cukiernicza (np. sernik, jabłecznik )

  • 85

    Oferta wigilijna V 85,00 zł / osoba; oferta przewidziana dla min. 20 osób – zastawa jednorazowa

    Zupa: 1 porcja / osoba
    Krem borowikowy z łazankami 250ml
    Danie główne: 2 porcje / osoba 
    Łosoś w sosie kaparowym
    Roladka z wędzoną papryką i kozim serem
    Pierogi z kapustą i grzybami okraszone cebulą zasmażaną
    Zakąski zimne mięsne : 1 porcja / osoba 
    Kieszonki z schabu z musem chrzanowym
    Schab pieczony ze śliwką
    Zimne zakąski rybne : 1 porcja / osoba
    Łosoś gotowany w białym winie na postumencie z cytryny
    Karp w galarecie
    Śledź z piernikiem i kolendrą
    Śledź w oliwie ziołowej z cebulą dymką
    Śledź w śmietanie z cebulą i jabłkiem
    Sałatka: 1,5 porcji / osoba
    Sałatka z roszponki, gruszki, płatków migdałowych i sera pleśniowego z sosem z octu balsamicznego z Modeny
    Sałatka z wędzonego łososia i jajka przepiórczego, rucoli, roszponką polana oliwą truflową
    Galanteria cukiernicza: 2 porcje / osoba
    Piernik / sernik / jabłecznik