Dania ciepłe na Wigilię firmową  ;

Proponujemy Państwu przygotowanie dań ciepłych w opcji opakowań jednorazowych  w styropianowym  pojemniku zbiorczym

(termoport  izoluje i utrzymuje temperaturę przetrzymywanych potraw)

Przygotowane dania nie zawierają usługi; podania posiłków , zastawy porcelanowej , stołów , dekoracji , obrusów itp

kaucja zwrotna po oddaniu termoportu 100,00 zł

ZAMÓWIENIA prosimy składać  po wcześniejszym sprawdzeniu dostępności terminu oraz asortymentu na załączonym

Plik do pobrania:

DRUK ZAMÓWIENIA DAŃ NA WIGILIE

Wypełniony plik w formacie Excel prosimy przesłać na adres: catering@uleniwejdanuty.pl

(Warunkiem realizacji jest podanie numeru telefonu)

Możliwość dowozu lub odbioru własnego po wcześniejszym ustaleniu dostępności,koszt dowozu dodatkowo płatny.

DANIA CIEPŁE NA WIGILIE FIRMOWĄ

Dania są przygotowane w formie pojemników zbiorczych jednorazowych bezzwrotnych

  możliwość dołożenia naczyń jednorazowych

ZUPY:

  • Barszcz czysty – 1 litr / 47,00 zł
  • Uszka do barszczu 500 g – 37,00 zł
  • Krem z pieczonych buraków z jabłkiem i malinami – 1 litr / 60,00 zł
  • Zupa Wigilijna rybna – 1 litr / 60,00 zł
  • Żurek Wigilijny na zakwasie– 1 litr / 60,00 zł
  • Zupa borowikowa z łazankami – 1 litr / 60,00 zł
  • Zupa migdałowo – selerowa z łososiem wędzonym – 1 litr / 60,00 zł

DANIA GŁÓWNE RYBNE:

  • Filet z łupacza gotowany – 1 porcja – 150 g / 28,00 zł
  • Karp smażony z cebulą po staropolsku – 1 porcja – 150 g / 28,00 zł
  • Łosoś w sosie kaparowym – 1 porcja – 220 g  28,00 zł
  • Panierowany dorsz atlantycki z pieczarkami – 1 porcja – 200 g / 22,00 zł
  • Sandacz pieczony w sosie polskim – 1 porcja – 220 g  / 28,00 zł
  • Roladka z morszczuka z brokułami i serem topionym – 1 porcja – 200 g / 25,00 zł

DANIA GŁÓWNE MIĘSNE:

  • Polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym – 230 g  / 28,00 zł
  • de Volaille z kurczaka – 150 g / 24,00 zł
  • Zraz wołowy po staropolsku w sosie pieczeniowym – 280 g / 32,00 zł
  • Sztufada wieprzowa w sosie leśnym (karkówka pieczona w całości podawana w plastrach) – 250 g / 27,00 zł

DANIA WEGETARIAŃSKIE:

  • Kotleciki brokułowe w panierce migdałowej z sosem bazyliowym 2 szt – 250 g / 24,00 zł
  • Camembert z ananasem w sosie żurawinowym – 140 g / 24,00 zł
  • Pierogi z kapustą i grzybami okraszone cebulą zasmażaną – 48,00 zł / 1 kg (26 szt) (wege)
  • Sznycel szpinakowy z mozarellą 1 szt /porcja –  15,00 zł

Ciepły zestaw Wegetariański C/W 96,00 zł / 1 zestaw

  • Camembert panierowany z ananasem i żurawiną 2 szt
  • Kotlet brokułowy 2 szt.
  • Sznycel szpinakowy z mozarella i grillowanymi warzywami 2 szt

Antipasto WEGETARIAŃSKIE 20 porcji  cena brutto 200,00 zł / 1 zestaw

  • Patison marynowany
  • Pieczarki pieczone na maśle czosnkowym
  • Papryczka faszerowana serem feta
  • Bakłażan z mozarella i pomidorem
  • Cukinia z kozim serem

DODATKI:

  • Kapusta zasmażana z grzybami – 1 kg / 35,00 zł
  • Łazanki z kapustą i grzybami – 1 kg /39,00 zł
  • Krokiety z farszem – 2 szt /180 g / 9,50 zł

SOSY:

  • Dodatkowy sos pieczeniowy    0,9L  25,00 zł
  • Dodatkowy sos grzybowy      0,9 L  30 ,00 zł