Dania ciepłe na Wigilię ;

Proponujemy Państwu przygotowanie dań ciepłych w opcji opakowań jednorazowych  w styropianowym  pojemniku zbiorczym

(termoport  izoluje i utrzymuje temperaturę przetrzymywanych potraw)

kaucja zwrotna po oddaniu termoportu 100,00 zł

ZAMÓWIENIA prosimy składać  po wcześniejszym sprawdzeniu dostępności terminu oraz asortymentu na załączonym

Plik do pobrania:

DRUK ZAMÓWIENIA DAŃ NA WIGILIE

Wypełniony plik w formacie Excel prosimy przesłać na adres: catering@uleniwejdanuty.pl

(Warunkiem realizacji jest podanie numeru telefonu)

Możliwość dowozu lub odbioru własnego po wcześniejszym ustaleniu dostępności

DANIA CIEPŁE NA WIGILIE

Ze względu ma obostrzenia sanitarne jedyną dopuszczoną forma usługi są naczynia jednorazowe w formie bezobsługowej

ZUPY:

  • Barszcz czysty – 1 litr / 35,00 zł
  • Uszka do barszczu 500 g – 27,00 zł
  • Krem z pieczonych buraków z jabłkiem i malinami – 1 litr / 45,00 zł
  • Zupa Wigilijny rybna – 1 litr / 45,00 zł
  • Żurek Wigilijny na zakwasie– 1 litr / 45,00 zł
  • Zupa borowikowa z łazankami – 1 litr / 45,00 zł
  • Zupa migdałowo – selerowa z łososiem wędzonym – 1 litr / 45,00 zł

DANIA GŁÓWNE RYBNE:

  • Filet z łupacza gotowany – 1 porcja – 150 g / 22,00 zł
  • Karp smażony z cebulą po staropolsku – 1 porcja – 150 g / 22,00 zł
  • Łosoś w sosie kaparowym – 1 porcja – 220 g  22,00 zł
  • Panierowany dorsz atlantycki z pieczarkami – 1 porcja – 200 g / 17,00 zł
  • Sandacz pieczony w sosie polskim – 1 porcja – 220 g  / 22,00 zł
  • Roladka z morszczuka z brokułami i serem topionym – 1 porcja – 200 g / 20,00 zł

DANIA GŁÓWNE MIĘSNE:

  • Polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym – 230 g  / 22,00 zł
  • de Volaille z kurczaka – 150 g / 20,00 zł
  • Zraz wołowy po staropolsku w sosie pieczeniowym – 280 g / 26,00 zł
  • Sztufada wieprzowa w sosie leśnym (karkówka pieczona w całości podawana w plastrach) – 250 g / 22,00 zł

DANIA WEGETARIAŃSKIE:

  • Kotleciki brokułowe w panierce migdałowej z sosem bazyliowym 2 szt – 250 g / 20,00 zł
  • Camembert z ananasem w sosie żurawinowym – 140 g / 20,00 zł
  • Pierogi z kapustą i grzybami okraszone cebulą zasmażaną – 36,00 zł / 1 kg (26 szt) (wege)

DODATKI:

  • Kapusta zasmażana z grzybami – 1 kg / 26,00 zł
  • Łazanki z kapustą i grzybami – 1 kg /32,00 zł
  • Krokiety z farszem – 2 szt /180 g / 8,00 zł

SOSY:

  • Dodatkowy sos pieczeniowy    0,9L  20,00 zł
  • Dodatkowy sos grzybowy      0,9 L  25 ,00 zł