-
DRUK ZAMÓWIENIA DAŃ NA WIELKANOC DLA FIRM
DRUK ZAMÓWIENIA DAŃ NA WIELKANOCWypełniony plik w formacie Excel prosimy przesłać na adres: catering@uleniwejdanuty.pl
Godzina odbioru zamówienia podamy przy potwierdzeniu przyjęcia zlecenia
-
240,00 zł
Anipasto WEGETARIAŃSKIE 20 porcji na platerze bezzwrotnym NOWOŚĆ cena brutto 240zł/ 1 zestaw
- Patison marynowany
- Pieczarki pieczone na maśle czosnkowym
- Papryczka faszerowana serem feta
- Bakłażan z mozarellą i pomidorem
- Cukinia z kozim serem
-
Dania główne
Dania główne
Kotlet de Volaille z kurczaka 22,00 zł / porcja
Zraz wołowy po staropolsku 28,00 zł / porcja
Sztufada wieprzowa w sosie leśnym (karkówka pieczona w całości podawana w plastrach) 27,00 zł /porcja
Policzki wieprzowe w sosie chrzanowym 25,00 zł /porcja
Golonka pieczona 700g / Uwaga cena za szt 48,00 zł
Golonka gotowana min 700g/ szt Uwaga ; cena za szt 44,00 zł
Polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym 24,00 zł /porcja
Pieczeń z indyka w sosie żurawinowym 24,00 zł / porcja
Sakiewki drobiowe z serem i papryką i bazylią 22,00 zł / porcja
Karkówka peklowana w sosie chrzanowym 24,00 zł /porcja
Roladka wieprzowa z suszonymi pomidorami i borowikami 24,00 zł /porcja
SOSY
Dodatkowy sos pieczeniowy 0,9L 25,00zł
Dodatkowy sos grzybowy 0,9 L 30 ,00 zł
Danie Wegetariańskie Ciepłe ;
Sznycel szpinakowy z Mozarellą 1 szt / 16,00zł
Camembert z ananasem i żurawiną 1 szt / 22,00 zł
Kotleciki brokułowe 2 szt /24,00 zł
-
120 zł
Patera ruloników z szynki z pastą jajeczną i szczypiorkiem ( 10 szt )
-
90,00 zł
Patera jajko w szynce na sałatce jarzynowej 6 porcji
-
75,00 zł
Patera galaretki z kurczaka 5 porcji
-
80,00 zł
Patera galat wieprzowy 5 porcji
-
130,00 zł
Szparagi w szynce ( 10 porcji ) średnia patera 10 szt szparag w szynce
-
200,00 zł
Ciepły Zestaw Wielkanocny C /W 1
- de Volaille z kurczaka 3 porcje
- sztufada wieprzowa w sosie leśnym (karkówka pieczona w całości podawana w plastrach) 3 porcje
- policzki wieprzowe w sosie chrzanowym 3 porcje
-
220,00 zł
Ciepły Zestaw Wielkanocny C /W 2
- zraz wołowy 3 porcje
- de Volaille z kurczaka 3 porcje
- polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym 3 porcje
-
220,00 zł
Ciepły Zestaw Wielkanocny C /W 3
- pieczeń z indyka w sosie żurawinowym 3 porcje
- polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym 3 porcje
- zraz wołowy po staropolsku w sosie pieczeniowym 3 porcje
-
200,00 zł
Ciepły Zestaw Wielkanocny C /W 4
- sakiewki drobiowe z serem i papryką i bazylią 3 porcje
- karkówka peklowana w sosie chrzanowym 3 porcje
- roladka wieprzowa z suszonymi pomidorami i borowikami 3 porcje
-
180,00 zł
Ciepły Zestaw Wielkanocny C /W 5
- kaczka w całości w sosie śliwkowym z jabłkami i żurawiną ( porcjowana na 4 )
- pyzy drożdżowe 8 szt.
- kapusta modra z rodzynkami
- sos
-
110,00 zł
W/M 1 Mała patera wielkanocna z mięsem (8 porcji)
- schab pieczony ze śliwką 2 porcje
- indyk pieczony dekorowany owocami egzotycznymi 2 porcje
- pasta jajeczna zawinięta w szynce 2 porcje
- szparagi w szynce 2 porcje
-
160,00 zł
W/M 2 Średnia patera wielkanocna z mięsem (12 porcji)
- schab pieczony ze śliwką 2 porcje
- indyk pieczony dekorowany owocami egzotycznymi 2 porcje
- pasta jajeczna zawinięta w szynce 4 porcje
- szparagi w szynce 4 porcje
-
250,00 zł
W/M 3 Duża patera wielkanocna z mięsem (19 porcji)
- schab pieczony ze śliwką 4 porcje
- indyk pieczony dekorowany owocami egzotycznymi 4 porcje
- pasta jajeczna zawinięta w szynce 5 porcji
- szparagi w szynce 6 porcji
-
117,00 zł
Pasztet patera (9 porcji)
- pasztet z drobiu z żurawiną
- pasztet wieprzowy z boczkiem i śliwką
- pasztet wieprzowy z majerankiem
-
100,00 zł
Patera Jaj wielkanocnych (średnia patera): 30 (połówek)
- z pastą z wędzonej papryki i pomidorów z zielona pietruszką
- z pastą z serem feta i papryką
- z pastą z wędzonym pstrągiem na roszponce
-
Specjalność firmy
Golonka pieczona 700g / 48,00 zł/szt.
Golonka gotowana 700g / 44,00zł /szt
-
Zupy
- Flaki wołowe po Zamojsku – 1 litr / 55,00 zł
- Żur na zakwasie z białą kiełbasa i jajkiem – 1 litr / 60,00 zł
- Gulaszowa po węgiersku – 1 litr / 60,00 zł
- chleb do serwowania zupy – 1 szt. / 10,00 zł
-
175,00 zł
Średnia patera z rybami (10 porcji )
- łosoś w galarecie na postumencie z cytryny 4 porcje
- pstrąg „Agrikola” w galarecie porcja 4 porcje
- sandacz w galarecie 4 porcja
-
Sałatki
- z wędzonego łososia i jaj przepiórczych, rucoli i roszponki polana oliwą truflową 1kg / 115,00 zł
-
sałatka Cezar, kurczak grillowany z grzankami na sałacie lodowej z oliwą z oliwek 1 kg / 85,00 zł
-
sałatka makaronowo – brokułowa z kolorowego makaronu jajka i brokułem w sosie majonezowym 1kg /80,00 zł
- jarzynowa tradycyjna 1,5 kg / 110,00 zł
- mix sałat z brzoskwinią, ananasem, camembertem smażonym, prażonymi orzechami i sosem vinegrette 1 kg / 80,00 zł