Oferta weselna od 80 osób:
Przystawka:
- Plastry pieczonego rostbefu po angielsku w sosie salsa – verde
Zupa:
- Krem „Nenusko” z selera naciowego i płatkami migdałów
Danie główne:
- Polędwica faszerowana suszonymi pomidorami i borowikami w sosie leśnym z kluskami śląskimi i bukietem warzyw gotowanych na parze
Deser:
- Sernik „Manhattan” z sosem malinowym i bitą śmietaną
Serwis kawowy:
- Kawa
- Herbata
- Dodatki: śmietanka / cukier / cytryna
- Soki owocowe i woda mineralna ( po stronie zamawiającego )
- Galanteria cukiernicza ( po stronie zamawiającego )
- Kosz owoców sezonowych ( po stronie zamawiającego )
- Tort serwowany przez obsługę ( po stronie zamawiającego )
Kolacja w formie bufetu szwedzkiego:
Zakąski zimne:
- Kieszonki ze schabu z musem chrzanowym
- Polędwiczki wieprzowe w cieście francuskim
- Wykwintny pasztet z żurawiną
- Mozaika drobiowa z suszonymi pomidorami i kaparami
- Indyk pieczony dekorowany brzoskwiniami
- Szczupak faszerowany na postumencie
- Sandacz po polsku w galarecie
Zakąski ciepłe:
- Ziołowe kurczaki zrolowane w cukinii
- Marynowane w koniaku plastry polędwiczki z rozmarynem
- Mini kulki wołowe z warzywami po cygańsku
- Kurczak ze śliwką kalifornijską w boczku
- Łosoś norweski z warzywami na risotto szpinakowym
Sałatka:
- Sałatka z pieczonej kaczki, pomarańczy i kiełkami słonecznika w asyście rukoli w sosie pomarańczowym
- Sałatka „nicejska” z tuńczykiem, jajkiem i pomidorem skropione oliwą z oliwek
- Sałatka z wędzonego łososia i jaj przepiórczych, rukoli polana oliwą z suszonych pomidorów
Śniadanie:
Zupa 1 porcja / osoba
- Gulaszowa na wieprzowinie po węgiersku
Danie główne 1 porcja / osoba
- Szynka pieczona w całości serwowana z sosem chrzanowym