Propozycja 5
Dania na postumentach:
- łosoś w majonezie na postumencie z cytryny
- szczupak w szuwarach na postumencie z cytryny
- pstrąg w całości na postumencie z krewetek
- prosiak pieczony w całości faszerowany kaszą
- pieczone indyk w owocach
Zimne przystawki:
- schab pieczony w cytrynowym pieprzu
- schab ze śliwką w czerwonym winie
- plastry indyka z owocami w maladze
- pasztet z dzika z gruszką i żurawiną
- befsztyk tatarski
- roladki z łososia z musem śmietankowo – koperkowym
- plastry wędzonego pstrąga z sosem kaparowym
- półmiski wędlin i mięs pieczonych z sosami
- deski serów garnirowana orzechami i winogronami
Bar sałatkowy:
- sałatka ze świeżego szpinaku z ćwikłą i prażonymi orzechami
- sałatka z rukoli, pomidorów suszonych i łososia wędzonego
- mieszanka sałat z rukolą, truskawką, pomidorkiem koktajlowym i kurczakiem w dresingu miodowym
- sałatka z kolorowego makaronu z brokułami i jajkiem
- sałatka z awokado, mango, gruszki w aromacie sosu fiołkowego
- sałatka z kurczaka z sosem z tamaryndowca, limonki i miodu
- sałatka z wołowiną marynowaną imbirem i kapustą pekińską
- mieszanka warzyw z nerkowcem i octem balsamicznym
Gorący bufet:
- polędwiczki z kurkami w śmietanie
- fileciki cielęce w kapuście włoskiej
- polędwica “Czarnolas” z grillowanymi pieczarkami
- filet z indyka w ostrej marynacie z grillowanym bakłażanem i warzywami
- beef stroganow
- pierś z kaczki z jabłkami i marynowanymi buraczkami
- zapiekanka ziemniaczana po berlińsku
- eskalopki z brzoskwinią
- fileciki cielęce w kapuście włoskiej
- pieczeń z indyka w sosie winnym porto
- pora z szynką w sosie śmietanowym
- camembert z ananasem i żurawiną
- szaszłyk drobiowo-owocowy
- steki z łososia z koprem
- węgorz z sosem z białego wina
- sandacz w sosie królewskim
- warzywa blanszowane
- marchewka cocktailowa