Propozycja 4
Aperitif:
- Campari z sokiem pomarańczowym
Ciepłe przekąski:
- krem brokułowy z łososiem norweskim
- krem z pomidorów i papryki
- kąski z kurczaka marynowane w pomarańczach z szynką szwarcwaldzką
- polędwiczki wieprzowe w sosie z zielonego pieprzu
- łosoś w sosie kaparowo koperkowym
- beef stroganow z kluskami szpinakowymi
Zimne przekąski:
- rostbef pieczony po angielsku w musztardzie francuskiej
- pasztet w cieście francuskim w sosie remoulade
- sałatka z owoców morza na cykorii podawana
- vitello tonnato – cielęcina w sosie tuńczykowym
- carpaccio wołowe z smażonymi borowikami
- kurczak faszerowany wołowiną i pistacjami
- terrine z kaczki z żurawiną
- pstrąg gotowany na zimno z owocem granatu
Antipasto Misto przekąski włoskie:
- cukinia faszerowana kozim serem
- piramidka z bakłażana z mozarellą w occie z modeny
- pieczarki faszerowane cielęciną i serem gorgonzola
- papryczka faszerowana świeżym szpinakiem i kurkami
Sałatki:
- sałatka ze świeżego szpinaku z ćwikłą i orzechami nerkowca
- sałatka z rukolą suszonymi pomidorami i wędzonym łososiem