Propozycja 2
Aperitif:
- Martini
Zimne przekąski:
- tartynki z łososiem i twarogiem
- tartynki z pastą tuńczykową i kawiorem
- tartynki z szynką szwarcwaldzką i oliwkami
- tartynki z mascarpone z pomidorkiem koktajlowym
- tartynki z pasztetem, winogronem i orzechem
Zimne zakąski:
- pasztet w cieście francuskim w sosie remoulade
- polędwiczka wieprzowa faszerowana suszonymi pomidorami i borowikami
- schab z musem pieprzowym
- indyk w owocach egzotycznych
- roladka alpejska z szpinakiem i kozim serem
- przekładaniec wieprzowy z kolorową papryką
Zimne zakąski rybne:
- szczupak faszerowany w „szuwarach” z jajkiem
- pstrąg Agrykola z czarnym kawiorem
- łosoś gotowany w białym winie
Sałatki:
- sałatka z kolorowego makaronu i brokuł
- sałatka z rukolą, suszonymi pomidorami i wędzonym łososiem