Propozycja 1
Zupa 1 porcja / os. do wyboru:
- żurek staropolski
- krem pomidorowy
Danie główne – forma podania talerzowo 1 porcja / os. do wyboru:
- wieprzowina faszerowana suszonymi pomidorami i borowikami w sosie leśnym
- cannelloni z ricottą i szpinakiem w sosie śmietanowym (danie wegetariańskie)
Dodatki 1 porcja / os.:
- ziemniaki z koperkiem
- zestaw surówek
Deser 1 porcja / os.:
- sernik domowy
Serwis kawowy:
- kawa
- herbata
- dodatki: cytrynka / śmietanka / cukier
Zimne zakąski – forma podania platery w stół 3 porcje / os.:
- schab ze śliwką
- przekładaniec wieprzowy z kolorową papryką
- roladka drobiowa z szpinakiem
- jajko w szynce na sałatce jarzynowej
Sałatki:
- grecka z serem feta
- cztery rodzaje sałat w sosie winegret z pomidorkami koktajlowymi
Dodatki:
- pieczywo mieszane
- masło
Śniadanie 1 porcja / os.:
- zupa gulaszowa