Propozycja 1
W ramach cateringu (przerwa kawowa, lunch bufetowy)
Propozycja kawowy powitalnej:
- kawa (200 ml)
- herbata (200 ml)
- woda mineralna (gazowana, niegazowana 250 ml)
- sok owocowy (250 ml) – min. 3 rodzaje, w tym co najmniej sok pomarańczowy, jabłkowym oraz z czarnej porzeczki
- wybór ciastek kruchych i ciast krojonych, np. , w ilości min. 1,5 porcji na osobę
- ciastka kruche 50 g / osoba
- kompozycję owoców sezonowych 100 g / osoba
Lunch bufetowy obejmuje:
Zakąski zimne:
- tartynki z ciemnego pieczywa z pastami
- kanapki bankietowe w pięciu smakach
- koreczki wielosmakowe
Babeczki:
- Babeczki z musem z wędzonego łososia i czerwonym kawiorem
- Babeczki z pasztetem drobiowym
- Babeczki z musem paprykowym i bazylią
Napoje:
- woda mineralna (gazowana, niegazowana 250 ml)
- sok owocowy (250 ml) – min. 3 rodzaje, w tym co najmniej sok pomarańczowy, jabłkowym oraz z czarnej porzeczki
Lunch dania główne na gorąco 2 porcje / osoba:
- zupa krem toskański z pieczonych pomidorów
- łosoś na cytrynie i szpinaku
- kąski drobiowe z szynką szwarcwaldzką w sosie serowo śmietanowym
- polędwiczka wieprzowa faszerowana borowikami
- beef stroganow
- zestaw dodatków co najmniej 4 rodzaje m.in. zapiekane ziemniaki z ziołami, ryż sypki, kluseczki półfrancuskie, warzywa na ciepło,
Dodatki kawowe:
- śmietanka / mleko do kawy
- cukier biały,
- cytryna pokrojona w plasterki
W cenę wliczone zostały:
- dekoracja kwiatowa na stołach głównych oraz na stolikach bankietowych .
- stolik bankietowy w/z
- obrusy na stoły szwedzkie i stoliki bankietowe
- dowóz
- usługa kelnerska w trakcie trwania lunchu bufetowego (do nakładania posiłków) oraz obsługę kelnerską w trakcie przerwy kawowej, uzupełnianie braków na stołach i uprzątnięcie na bieżąco brudnych naczyń)