• Catering Poznań
  • Kontakt
  • Piątkowska 94/3b 60-649 Poznań (wjazd ul. Nasienna)
  • +48 601 918 428
Catering Poznań
  • O FIRMIE
    • O FIRMIE
    • RODO
  • NASZE MENU
    • KLIENT INDYWIDUALNY
      • FINGER FOOD
        • ZESTAWY FINGER FOOD
        • GALANTERIA CUKIERNICZA
        • GALANTERIA CUKIERNICZA BEZ LAKTOZY I BEZ GLUTENU
        • KANAPKI, SANDWICH I BUŁKI
        • ZESTAWY ŚNIADANIOWE
      • ZAKĄSKI
        • ZESTAWY ZIMNYCH ZAKĄSEK
        • ZIMNE ZAKĄSKI
        • CIEPŁE ZAKĄSKI
      • SAŁATKI
      • FERIE ZIMOWE I PÓŁKOLONIE
      • KOMUNIE
      • UROCZYSTOŚCI DOMOWE
      • SKOMPONUJ MENU
      • ZESTAWY RODZINNE
      • WESELA I PRZYJĘCIA ŚLUBNE
      • GRILLE I PIKNIKI
    • DLA FIRM
      • FINGER FOOD
        • ZESTAWY FINGER FOOD
        • GALANTERIA CUKIERNICZA
        • GALANTERIA CUKIERNICZA BEZ LAKTOZY I BEZ GLUTENU
        • KANAPKI, SANDWICH I BUŁKI
        • ZESTAWY ŚNIADANIOWE
      • ZAKĄSKI
        • ZESTAWY ZIMNYCH ZAKĄSEK
        • ZIMNE ZAKĄSKI
        • CIEPŁE ZAKĄSKI
      • SAŁATKI
      • FERIE ZIMOWE I PÓŁKOLONIE
      • OBIADY DLA FIRM
      • GRILLE I PIKNIKI
      • SERWISY KAWOWE
      • KONFERENCJE
      • SZKOLENIA
    • OFERTA DLA SZKÓŁ
    • ZAKĄSKI
      • ZESTAWY ZIMNYCH ZAKĄSEK
      • ZIMNE ZAKĄSKI
      • CIEPŁE ZAKĄSKI
    • SAŁATKI
    • FINGER FOOD
      • ZESTAWY FINGER FOOD
      • KANAPKI, SANDWICH I BUŁKI
    • PAKIETY PROWIANTOWE
    • LISTA ALERGENÓW
  • GALERIA
    • BANKIETY
    • FINGER FOOD
    • WESELA
    • KOMUNIE
    • IMPREZY PLENEROWE I MASOWE
    • SZEF KUCHNI POLECA
    • DZIAŁALNOŚĆ SPONSORSKA
    • SALA NA UROCZYSTOŚCI RODZINNE DO 40 OSÓB
  • WYPOŻYCZALNIA
  • KONTAKT
  • HOMEU leniwej Danuty - Catering Poznań

Opcja 3

Categories: PÓŁKOLONIE / KOLONIE / OBOZY/ FERIE

  • 1 osoba – 50,00 zł

Cena; Śniadanie od 15,00 zł / obiad z deserem 20,00 zł / kolacja 15,00 zł  /

I TYDZIEŃ
Poniedziałek:
śniadanie:
– bułka pszenna z sałatą, wędliną, ogórkiem 1 sz./os.
– bułka pszenna z żółtym serem, sałatą, pomidorem 1 sz./os.
– banan 1 sz./os.
– jogurt 1 sz./os.
– herbata lub kawa zbożowa 1 sz./os.
obiad:
– zupa kalfiorowa 1 porcja /os
– filet z kurczaka z sosem pomidorowym 1 porcja/os
– kluseczki 1 porcja/os
– surówka 1 porcja/os
– woda z sokiem 1 sz./os.
– deser;
– ciasto z owocem 1 porcja/os
kolacja:
– fasolka po bretońsku 1 porcja/os
– pieczywo 1 porcja/os
– herbata 1 porcja/os

Wtorek:
śniadanie:
– bułka pszenna z pastą jajeczną 1 sz./os.
– bułka pszenna z sałatą, wędliną, ogórkiem 1 sz./os.
– gruszka 1 sz./os.
– wafelek w czekoladzie 1 sz./os.
– herbata lub kawa zbożowa 1 sz./os.
obiad:
– zupa fasolkowa z kluseczkami 1 porcja/os
– sznycel wieprzowy 1 porcja/os
– ziemniaki z koperkiem 1 porcja/os
– surówka 1 porcja/os
– woda z sokiem 1 szt./os.
podwieczorek:
– drożdżówka 1 szt./os.
kolacja:
– bigos 1 porcja/os
– pieczywo 1 porcja/os
– herbata 1 porcja/os

Środa:
śniadanie:
– bułka pszenna z twarożkiem, rzodkiewką, i szczypiorkiem 1 szt./os.
– bułka pszenna z kremem czekoladowym 1 szt./os.
– jabłko 1 szt./os.
– jogurt 1 szt./os.
– herbata lub kawa zbożowa 1 szt./os.
obiad:
– zupa szrekowa ( z brokuł i szpinaku ) 1 porcja/os
– udko z kurczaka 1 porcja/os
– puree ziemniaczane 1 porcja/os
– marchewka z groszkiem 1 porcja/os
– woda z sokiem 1 szt./os.
podwieczorek:
– ciasto 1 szt / os
kolacja:
– kiełbaska zapiekana z cebulką 1 szt/ os
– pieczywo 1 szt/ os
– herbata 1 szt/ os

Czwartek:
śniadanie:
– bułka pszenna z żółtym serem, sałatą, pomidorem 1 szt./os.
– bułka pszenna z  sałatą, wędliną, ogórkiem 1 szt./os.
– banan 1 szt./os.
– wafelek w czekoladzie 1 szt./os.
– herbata lub kawa zbożowa 1 szt./os.
obiad: 1 porcja/os
– zupa ; pomidorowa z ryżem 1 porcja/os
– pulpeciki w sosie koperkowym 1 porcja/os
– ziemniaki 1 porcja/os
– surówka 1 porcja/os
– woda z sokiem
kolacja
– makaron w sosie szpinakowo – śmietanowym 1 porcja/os
– herbata 1 szt / os

Piątek:
śniadanie:
– bułka pszenna z żółtym serem, sałatą, pomidorem 1 szt./os.
– bułka pszenna z twarożkiem, rzodkiewką, i szczypiorkiem 1 szt./os.
– jabłko 1 szt./os.
– jogurt 1 szt./os.
– herbata lub kawa zbożowa 1 szt./os.
obiad:
– zupa owocowa z makaronem 1 porcja/os
– naleśniki z serem i brzoskwinią 1 porcja/os
– woda z sokiem 1 porcja/os
podwieczorek:
– drożdżówka 1 szt/os
kolacja:
– pierogi z owocami 1 porcja/os
– herbata 1 szt./os.

Sobota:
śniadanie:
– bułka pszenna z twarożkiem, rzodkiewką, i szczypiorkiem 1 szt./os.
– bułka pszenna z kremem czekoladowym 1 szt./os.
– jabłko 1 szt./os.
– jogurt 1 szt./os.
– herbata lub kawa zbożowa 1 szt./os.
obiad:
– zupa; jażynowa 1 szt./os.
– kotlet devolay 1 szt./os.
– ziemniaki z koperkiem 1 szt./os.
– surówka 1 szt./os.
– woda z sokiem 1 szt./os.
podwieczorek:
– ciasto z owocem 1 szt./os.
kolacja:
– bigos 1 porcja/os
– pieczywo 1 porcja/os
– herbata 1 szt./os.

Niedziela:
śniadanie:
– bułka pszenna z żółtym serem, sałatą, pomidorem 1 szt./os.
– bułka pszenna z  sałatą, wędliną, ogórkiem 1 szt./os.
– banan 1 szt./os.
– wafelek w czekoladzie 1 szt./os.
– herbata lub kawa zbożowa 1 szt./os.
obiad:
– rosół z lanymi kluskami 1 szt./os.
– kotlet schabowy 1 szt./os.
– ziemniaki z koperkiem 1 szt./os.
– surówka 1 szt./os.
– woda z sokiem 1 szt./os.
podwieczorek:
– ciasto z owocem
kolacja:
– leczo po węgiersku 1 porcja /osoba
– pieczywo
– herbata

II TYDZIEŃ
Poniedziałek:
śniadanie:
– bułka pszenna z sałatą, wędliną, ogórkiem 1 szt./os.
– bułka pszenna z żółtym serem, sałatą, pomidorem 1 szt./os.
– banan 1 szt./os.
– jogurt 1 szt./os.
– herbata lub kawa zbożowa 2 szt./os.
obiad:
– zupa kalafiorowa 1 szt./os.
– makaron z sosem bolońskim 1 szt./os.
– wafelek w czekoladzie 1 szt./os.
– woda z sokiem 1 szt./os.
podwieczorek
– drożdżówka z owocem 1 szt./os.
kolacja
– racuchy z jabłkiem 1 porcja/osoba
– herbata 1 porcja/osoba

Wtorek:
śniadanie:
– bułka pszenna z pastą jajeczną 1 szt./os.
– bułka pszenna z sałatą, wędliną, ogórkiem 1 szt./os.
– gruszka 1 szt./os.
– jogurt 1 szt./os.
– herbata lub kawa zbożowa 1 szt./os.
obiad: 1 szt./os.
– zupa grochowa 1 szt./os.
– kotlet z piersi kurczaka 1 szt./os.
– ziemniaki z koperkiem 1 szt./os.
– surówka 1 szt./os.
– woda z sokiem 1 szt./os.
podwieczorek:
– ciasto z owocem 1 szt./os.
kolacja:
– rissotto z kurczakiem 1 porcja/os
– herbata 1 szt./os.

Środa:
śniadanie:
– bułka pszenna z twarożkiem, rzodkiewką, i szczypiorkiem 1 szt./os.
– bułka pszenna z serkiem topionym i pomidorem 1 szt./os.
– jabłko 1 szt./os.
– wafelek w czekoladzie 1 szt./os.
– herbata lub kawa zbożowa 1 szt./os.
obiad: 1
– barszcz ukraiński 1 szt./os.
– placuszki drobiowe z warzywami 1 szt./os.
– kulki ziemniaczane 1 szt./os.
– surówka 1 szt./os.
– woda z sokiem 1 szt./os.
podwieczorek:
– drożdżówka 1 szt/os
kolacja:
– spagetti carbonare 1 porcja/os
– herbata 1 szt./os.

Czwartek:
śniadanie:
– bułka pszenna z żółtym serem, sałatą, pomidorem 1 szt./os.
– bułka pszenna z  sałatą, wędliną, ogórkiem 1 szt./os.
– banan 1 szt./os.
– jogurt 1 szt./os.
– herbata  lub kawa zbożowa 2 szt./os.
obiad: 1
– zupa mexykańska z fasolą 1 porcja/os
– nugetsy drobiowe 1 porcja/os
– ziemniaki pieczone 1 porcja/os
– surówka 1 porcja/os
– woda z sokiem 2 szt./os.
kolacja:
– kiełbasa z cebulką ( możliwość dostawy kiełbasy na ognisko) 1 szt./os.
– bułka 1 szt./os.
– herbata 1 szt./os.

Piątek:
śniadanie:
– bułka pszenna z żółtym serem, sałatą, pomidorem 1 szt./os.
– bułka pszenna z pastą jajeczną 1 szt./os.
– jabłko 1 szt./os.
– jogurt 1 szt./os.
– herbata lub kawa zbożowa 2 szt./os.
obiad: 1
– zupa krupnik 1 porcja /os
– pierogi ruskie z cebulką i tłuszczykiem 1 porcja /os
– woda z sokiem 1 szt./os.
podwieczorek:
– ciasto z owocem 1 porcja /os
kolacja:
– Fasolka po bretońsku 1 porcja/os
– pieczywo 1 porcja/os
– herbata 1 szt./os.

Sobota:
śniadanie:
– bułka pszenna z twarożkiem, rzodkiewką, i szczypiorkiem 1 szt./os.
– bułka pszenna z kremem czekoladowym 1 szt./os.
– jabłko 1 szt./os.
– jogurt 1 szt./os.
– herbata lub kawa zbożowa 1 szt./os.
obiad: 1
– zupa pieczarkowa z makaronem 1 szt./os.
– kotlet devolay 1 szt./os.
– ziemniaki z koperkiem 1 szt./os.
– surówka 1 szt./os.
– woda z sokiem 1 szt./os.
podwieczorek:
– drożdżówka
kolacja:
– kaszotto z wieprzowiną 1 porcja/os
– pieczywo 1 porcja/os
– herbata 1 szt./os.

Niedziela:
śniadanie:
– bułka pszenna z żółtym serem, sałatą, pomidorem 1 szt./os.
– bułka pszenna z  sałatą, wędliną, ogórkiem 1 szt./os.
– banan 1 szt./os.
– wafelek w czekoladzie 1 szt./os.
– herbata lub kawa zbożowa 1 szt./os.
obiad:
– zupa ziemniaczano porowa 1 porcja/os
– kotlet schabowy 1 porcja/os
– ziemniaki z koperkiem 1 porcja/os
– surówka 1 porcja/os
– woda z sokiem 1 porcja/os
podwieczorek:
– ciasto z owocem 1 szt/os
kolacja:
– gyros drobiowy z ryżeem 1 porcja/os
– herbata 1 szt/os

Related Products

  • Opcja 3

    1 osoba – 50,00 zł Cena; Śniadanie od 15,00 zł / obiad z deserem 20,00 zł / kolacja 15,00 zł  / I TYDZIEŃ Poniedziałek: śniadanie: – bułka pszenna z sałatą,…

  • Opcja 1

    1 osoba – zestaw zupa+ drugie danie 24 zł, samo drugie danie 20 zł   Poniedziałek: Danie mięsne: Zupa: ogórkowa Drugie danie: nuggetsy z kurczaka ziemniaki pieczone keczup surówka  …

  • Opcja 2

    1 osoba – od  30,00 zł 1 TYDZIEŃ Poniedziałek: śniadanie: – bułka pszenna z sałatą, wędliną, żółtym serem ,ogórkiem 1 sz./os. – jogurt pitny 200 ml 1 sz./os. – napój …

Kontakt

  • Piątkowska 94/3b 60-649 Poznań (wjazd ul. Nasienna)
  • +48 601 918 428
  • catering@uleniwejdanuty.pl

Zobacz nas na

Dołącz do nas na portalach społecznościowych

Copyright © 2020 Catering Poznań U Leniwej Danuty. All rights reserved.