-
Opcja 1 Obiad na Półkolonie
- 1 osoba – od 17,00 zł MENU NA ZMIANĘ CO TYDZIEŃ
1 TYDZIEŃ
Poniedziałek:
obiad:
– filet z kurczaka z sosem pomidorowym
– kluseczki
– surówka
– napój w kartoniku 200ml 1 sz./os.Wtorek:
obiad:
– sznycel wieprzowy
– ziemniaki z koperkiem
– surówka
– napój w kartoniku 200 ml 1 szt./os.środa:
obiad:
– udko z kurczaka
– puree ziemniaczane
– marchewka z groszkiem
– napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.Czwartek;
obiad:
– pulpeciki w sosie koperkowym
– ziemniaki
– surówka
– napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.Piątek:
obiad:
– naleśniki z serem i brzoskwinią
– napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.2 TYDZIEŃ
Poniedziałek:
obiad:
– makaron z sosem bolońskim
– napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.Wtorek:
obiad:
– kotlet z piersi kurczaka
– ziemniaki z koperkiem
– surówka
– napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.Środa:
obiad:
– gołąbki w sosie pomidorowym
– ziemniaki
– surówka
– napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.Czwartek:
obiad:
– nugetsy drobiowe
– ziemniaki pieczone
– surówka
– napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.Piątek:
obiad:
– pierogi z owocami
– napój w kartoniku 200ml 1 szt./os. - 1 osoba – od 17,00 zł MENU NA ZMIANĘ CO TYDZIEŃ
-
Opcja 2 Śniadanie + obiad na półkoloniach
- 1 osoba – od 30,00 zł
1 TYDZIEŃ
Poniedziałek:
śniadanie:
– bułka pszenna z sałatą, wędliną, żółtym serem ,ogórkiem 1 sz./os.
– jogurt pitny 200 ml 1 sz./os.
– napój w kartoniku 200ml 1 sz./os.
obiad:
– filet z kurczaka z sosem pomidorowym
– kluseczki
– surówka
– napój w kartoniku 200ml 1 sz./os.Wtorek:
śniadanie:
– bułka pszenna z pastą jajeczną 1 sz./os.
– wafelek w czekoladzie 1 sz./os.
– napój w kartoniku 200ml 1 sz./os.
obiad:
– sznycel wieprzowy
– ziemniaki z koperkiem
– surówka
– napój w kartoniku 200 ml 1 szt./os.Środa:
– bułka pszenna z kremem czekoladowym 1 szt./os.
– jogurt 1 szt./os.
– soczek w kartoniku 200ml 1 szt./os.
obiad:
– udko z kurczaka
– puree ziemniaczane
– marchewka z groszkiem
– napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.Czwartek:
śniadanie:
– bułka pszenna z żółtym serem, szynka , sałatą, pomidorem 1 szt./os.
– wafelek w czekoladzie 1 szt./os.
– napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.
obiad:
– pulpeciki w sosie koperkowym
– ziemniaki
– surówka
– napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.Piątek:
śniadanie:
– bułka pszenna z twarożkiem, rzodkiewką, i szczypiorkiem 1 szt./os.
– jogurt pitny 200 ml 1 szt./os.
– napój ze słomką 200 ml 1 szt./os.
obiad:
– naleśniki z serem i brzoskwinią
– napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.II TYDZIEŃ
Poniedziałek:
śniadanie:
– bułka pszenna z sałatą, wędliną, żółtym serem, ogórkiem 1 szt./os.
– jogurt pitny 200 ml 1 szt./os.
– napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.
obiad:
– makaron z sosem bolońskim
– napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.Wtorek:
śniadanie:
– bułka pszenna z pastą jajeczną 1 szt./os.
– jogurt pitny 200 ml 1 szt./os.
– napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.
obiad:
– kotlet z piersi kurczaka
– ziemniaki z koperkiem
– surówka
– napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.Środa:
śniadanie:
– bułka pszenna z twarożkiem, rzodkiewką, i szczypiorkiem 1 szt./os.
– wafelek w czekoladzie 1 szt./os.
– napój ze słomką 1 szt./os.
obiad:
– gołąbki w sosie pomidorowym
– ziemniaki
– surówka
– napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.Czwartek:
śniadanie:
– bułka pszenna z żółtym serem,wędliną, sałatą, pomidorem 1 szt./os.
– nektarynka 1 szt./os.
– jogurt pitny 200 ml 1 szt./os.
– napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.
obiad:
– nugetsy drobiowe
– ziemniaki pieczone
– surówka
– napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.Piątek:
– bułka pszenna z pastą jajeczną 1 szt./os.
– jogurt pitny 200 ml 1 szt./os.
– soczek ze słomką 200 ml 1 szt./os.
obiad:
– pierogi z owocami
– napój w kartoniku 200ml 1 szt./os. -
Opcja 3 Wyżywienie całodniowe 3 posiłki
- 1 osoba – 50,00 zł
Cena; Śniadanie od 15,00 zł / obiad z deserem 20,00 zł / kolacja 15,00 zł /
I TYDZIEŃ
Poniedziałek:
śniadanie:
– bułka pszenna z sałatą, wędliną, ogórkiem 1 sz./os.
– bułka pszenna z żółtym serem, sałatą, pomidorem 1 sz./os.
– banan 1 sz./os.
– jogurt 1 sz./os.
– herbata lub kawa zbożowa 1 sz./os.
obiad:
– zupa kalfiorowa 1 porcja /os
– filet z kurczaka z sosem pomidorowym 1 porcja/os
– kluseczki 1 porcja/os
– surówka 1 porcja/os
– woda z sokiem 1 sz./os.
– deser;
– ciasto z owocem 1 porcja/os
kolacja:
– fasolka po bretońsku 1 porcja/os
– pieczywo 1 porcja/os
– herbata 1 porcja/osWtorek:
śniadanie:
– bułka pszenna z pastą jajeczną 1 sz./os.
– bułka pszenna z sałatą, wędliną, ogórkiem 1 sz./os.
– gruszka 1 sz./os.
– wafelek w czekoladzie 1 sz./os.
– herbata lub kawa zbożowa 1 sz./os.
obiad:
– zupa fasolkowa z kluseczkami 1 porcja/os
– sznycel wieprzowy 1 porcja/os
– ziemniaki z koperkiem 1 porcja/os
– surówka 1 porcja/os
– woda z sokiem 1 szt./os.
podwieczorek:
– drożdżówka 1 szt./os.
kolacja:
– bigos 1 porcja/os
– pieczywo 1 porcja/os
– herbata 1 porcja/osŚroda:
śniadanie:
– bułka pszenna z twarożkiem, rzodkiewką, i szczypiorkiem 1 szt./os.
– bułka pszenna z kremem czekoladowym 1 szt./os.
– jabłko 1 szt./os.
– jogurt 1 szt./os.
– herbata lub kawa zbożowa 1 szt./os.
obiad:
– zupa szrekowa ( z brokuł i szpinaku ) 1 porcja/os
– udko z kurczaka 1 porcja/os
– puree ziemniaczane 1 porcja/os
– marchewka z groszkiem 1 porcja/os
– woda z sokiem 1 szt./os.
podwieczorek:
– ciasto 1 szt / os
kolacja:
– kiełbaska zapiekana z cebulką 1 szt/ os
– pieczywo 1 szt/ os
– herbata 1 szt/ osCzwartek:
śniadanie:
– bułka pszenna z żółtym serem, sałatą, pomidorem 1 szt./os.
– bułka pszenna z sałatą, wędliną, ogórkiem 1 szt./os.
– banan 1 szt./os.
– wafelek w czekoladzie 1 szt./os.
– herbata lub kawa zbożowa 1 szt./os.
obiad: 1 porcja/os
– zupa ; pomidorowa z ryżem 1 porcja/os
– pulpeciki w sosie koperkowym 1 porcja/os
– ziemniaki 1 porcja/os
– surówka 1 porcja/os
– woda z sokiem
kolacja
– makaron w sosie szpinakowo – śmietanowym 1 porcja/os
– herbata 1 szt / osPiątek:
śniadanie:
– bułka pszenna z żółtym serem, sałatą, pomidorem 1 szt./os.
– bułka pszenna z twarożkiem, rzodkiewką, i szczypiorkiem 1 szt./os.
– jabłko 1 szt./os.
– jogurt 1 szt./os.
– herbata lub kawa zbożowa 1 szt./os.
obiad:
– zupa owocowa z makaronem 1 porcja/os
– naleśniki z serem i brzoskwinią 1 porcja/os
– woda z sokiem 1 porcja/os
podwieczorek:
– drożdżówka 1 szt/os
kolacja:
– pierogi z owocami 1 porcja/os
– herbata 1 szt./os.Sobota:
śniadanie:
– bułka pszenna z twarożkiem, rzodkiewką, i szczypiorkiem 1 szt./os.
– bułka pszenna z kremem czekoladowym 1 szt./os.
– jabłko 1 szt./os.
– jogurt 1 szt./os.
– herbata lub kawa zbożowa 1 szt./os.
obiad:
– zupa; jażynowa 1 szt./os.
– kotlet devolay 1 szt./os.
– ziemniaki z koperkiem 1 szt./os.
– surówka 1 szt./os.
– woda z sokiem 1 szt./os.
podwieczorek:
– ciasto z owocem 1 szt./os.
kolacja:
– bigos 1 porcja/os
– pieczywo 1 porcja/os
– herbata 1 szt./os.Niedziela:
śniadanie:
– bułka pszenna z żółtym serem, sałatą, pomidorem 1 szt./os.
– bułka pszenna z sałatą, wędliną, ogórkiem 1 szt./os.
– banan 1 szt./os.
– wafelek w czekoladzie 1 szt./os.
– herbata lub kawa zbożowa 1 szt./os.
obiad:
– rosół z lanymi kluskami 1 szt./os.
– kotlet schabowy 1 szt./os.
– ziemniaki z koperkiem 1 szt./os.
– surówka 1 szt./os.
– woda z sokiem 1 szt./os.
podwieczorek:
– ciasto z owocem
kolacja:
– leczo po węgiersku 1 porcja /osoba
– pieczywo
– herbataII TYDZIEŃ
Poniedziałek:
śniadanie:
– bułka pszenna z sałatą, wędliną, ogórkiem 1 szt./os.
– bułka pszenna z żółtym serem, sałatą, pomidorem 1 szt./os.
– banan 1 szt./os.
– jogurt 1 szt./os.
– herbata lub kawa zbożowa 2 szt./os.
obiad:
– zupa kalafiorowa 1 szt./os.
– makaron z sosem bolońskim 1 szt./os.
– wafelek w czekoladzie 1 szt./os.
– woda z sokiem 1 szt./os.
podwieczorek
– drożdżówka z owocem 1 szt./os.
kolacja
– racuchy z jabłkiem 1 porcja/osoba
– herbata 1 porcja/osobaWtorek:
śniadanie:
– bułka pszenna z pastą jajeczną 1 szt./os.
– bułka pszenna z sałatą, wędliną, ogórkiem 1 szt./os.
– gruszka 1 szt./os.
– jogurt 1 szt./os.
– herbata lub kawa zbożowa 1 szt./os.
obiad: 1 szt./os.
– zupa grochowa 1 szt./os.
– kotlet z piersi kurczaka 1 szt./os.
– ziemniaki z koperkiem 1 szt./os.
– surówka 1 szt./os.
– woda z sokiem 1 szt./os.
podwieczorek:
– ciasto z owocem 1 szt./os.
kolacja:
– rissotto z kurczakiem 1 porcja/os
– herbata 1 szt./os.Środa:
śniadanie:
– bułka pszenna z twarożkiem, rzodkiewką, i szczypiorkiem 1 szt./os.
– bułka pszenna z serkiem topionym i pomidorem 1 szt./os.
– jabłko 1 szt./os.
– wafelek w czekoladzie 1 szt./os.
– herbata lub kawa zbożowa 1 szt./os.
obiad: 1
– barszcz ukraiński 1 szt./os.
– placuszki drobiowe z warzywami 1 szt./os.
– kulki ziemniaczane 1 szt./os.
– surówka 1 szt./os.
– woda z sokiem 1 szt./os.
podwieczorek:
– drożdżówka 1 szt/os
kolacja:
– spagetti carbonare 1 porcja/os
– herbata 1 szt./os.Czwartek:
śniadanie:
– bułka pszenna z żółtym serem, sałatą, pomidorem 1 szt./os.
– bułka pszenna z sałatą, wędliną, ogórkiem 1 szt./os.
– banan 1 szt./os.
– jogurt 1 szt./os.
– herbata lub kawa zbożowa 2 szt./os.
obiad: 1
– zupa mexykańska z fasolą 1 porcja/os
– nugetsy drobiowe 1 porcja/os
– ziemniaki pieczone 1 porcja/os
– surówka 1 porcja/os
– woda z sokiem 2 szt./os.
kolacja:
– kiełbasa z cebulką ( możliwość dostawy kiełbasy na ognisko) 1 szt./os.
– bułka 1 szt./os.
– herbata 1 szt./os.Piątek:
śniadanie:
– bułka pszenna z żółtym serem, sałatą, pomidorem 1 szt./os.
– bułka pszenna z pastą jajeczną 1 szt./os.
– jabłko 1 szt./os.
– jogurt 1 szt./os.
– herbata lub kawa zbożowa 2 szt./os.
obiad: 1
– zupa krupnik 1 porcja /os
– pierogi ruskie z cebulką i tłuszczykiem 1 porcja /os
– woda z sokiem 1 szt./os.
podwieczorek:
– ciasto z owocem 1 porcja /os
kolacja:
– Fasolka po bretońsku 1 porcja/os
– pieczywo 1 porcja/os
– herbata 1 szt./os.Sobota:
śniadanie:
– bułka pszenna z twarożkiem, rzodkiewką, i szczypiorkiem 1 szt./os.
– bułka pszenna z kremem czekoladowym 1 szt./os.
– jabłko 1 szt./os.
– jogurt 1 szt./os.
– herbata lub kawa zbożowa 1 szt./os.
obiad: 1
– zupa pieczarkowa z makaronem 1 szt./os.
– kotlet devolay 1 szt./os.
– ziemniaki z koperkiem 1 szt./os.
– surówka 1 szt./os.
– woda z sokiem 1 szt./os.
podwieczorek:
– drożdżówka
kolacja:
– kaszotto z wieprzowiną 1 porcja/os
– pieczywo 1 porcja/os
– herbata 1 szt./os.Niedziela:
śniadanie:
– bułka pszenna z żółtym serem, sałatą, pomidorem 1 szt./os.
– bułka pszenna z sałatą, wędliną, ogórkiem 1 szt./os.
– banan 1 szt./os.
– wafelek w czekoladzie 1 szt./os.
– herbata lub kawa zbożowa 1 szt./os.
obiad:
– zupa ziemniaczano porowa 1 porcja/os
– kotlet schabowy 1 porcja/os
– ziemniaki z koperkiem 1 porcja/os
– surówka 1 porcja/os
– woda z sokiem 1 porcja/os
podwieczorek:
– ciasto z owocem 1 szt/os
kolacja:
– gyros drobiowy z ryżeem 1 porcja/os
– herbata 1 szt/os