Czas letni to dla naszych pociech okres wypoczynku na koloniach i półkoloniach.
Poniższa oferta została przygotowana dla firm organizujących wypoczynek letni. Jest doskonałym uzupełnieniem diety .
Menu możemy dopasować do waszych potrzeb godzinowych i kalorycznych
Zapraszamy do zapytań ofertowych catering@uleniwejdanuty.pl

  • Opcja 1 Obiad na Półkolonie

    • 1 osoba – od 18,00 zł MENU NA ZMIANĘ CO TYDZIEŃ

    1 TYDZIEŃ

    Poniedziałek:

    obiad:
    – filet z kurczaka z sosem pomidorowym
    – kluseczki
    – surówka
    – napój w kartoniku 200ml 1 sz./os.

     

    Wtorek:

    obiad:
    – sznycel wieprzowy
    – ziemniaki z koperkiem
    – surówka
    – napój  w kartoniku 200 ml 1 szt./os.

    środa:

    obiad:
    – udko z kurczaka
    – puree ziemniaczane
    – marchewka z groszkiem
    – napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.

    Czwartek;

    obiad:
    – pulpeciki w sosie koperkowym
    – ziemniaki
    – surówka
    – napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.

    Piątek:

    obiad:
    – naleśniki z serem i brzoskwinią
    – napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.

    2 TYDZIEŃ

    Poniedziałek:

    obiad:
    – makaron z sosem bolońskim
    – napój  w kartoniku 200ml 1 szt./os.

    Wtorek:

    obiad:
    – kotlet z piersi kurczaka
    – ziemniaki z koperkiem
    – surówka
    – napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.

    Środa:

    obiad:
    – gołąbki w sosie pomidorowym
    – ziemniaki
    – surówka
    – napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.

    Czwartek:

    obiad:
    – nugetsy drobiowe
    – ziemniaki pieczone
    – surówka
    – napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.

    Piątek:

    obiad:
    – pierogi z owocami
    – napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.

  • Opcja 2 Śniadanie + obiad na półkoloniach

    • 1 osoba – od  30,00 zł

    1 TYDZIEŃ

    Poniedziałek:
    śniadanie:
    – bułka pszenna z sałatą, wędliną, żółtym serem ,ogórkiem 1 sz./os.
    – jogurt pitny 200 ml 1 sz./os.
    – napój  w kartoniku 200ml 1 sz./os.
    obiad:
    – filet z kurczaka z sosem pomidorowym
    – kluseczki
    – surówka
    – napój w kartoniku 200ml 1 sz./os.

    Wtorek:
    śniadanie:
    – bułka pszenna z pastą jajeczną 1 sz./os.
    – wafelek w czekoladzie 1 sz./os.
    – napój w kartoniku 200ml 1 sz./os.
    obiad:
    – sznycel wieprzowy
    – ziemniaki z koperkiem
    – surówka
    – napój  w kartoniku 200 ml 1 szt./os.

    Środa:

    – bułka pszenna z kremem czekoladowym 1 szt./os.
    – jogurt 1 szt./os.
    – soczek w kartoniku 200ml 1 szt./os.
    obiad:
    – udko z kurczaka
    – puree ziemniaczane
    – marchewka z groszkiem
    – napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.

    Czwartek:
    śniadanie:
    – bułka pszenna z żółtym serem, szynka , sałatą, pomidorem 1 szt./os.
    – wafelek w czekoladzie 1 szt./os.
    – napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.
    obiad:
    – pulpeciki w sosie koperkowym
    – ziemniaki
    – surówka
    – napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.

    Piątek:
    śniadanie:
    – bułka pszenna z twarożkiem, rzodkiewką, i szczypiorkiem 1 szt./os.
    – jogurt pitny 200 ml 1 szt./os.
    – napój ze słomką 200 ml 1 szt./os.
    obiad:
    – naleśniki z serem i brzoskwinią
    – napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.

    II TYDZIEŃ

    Poniedziałek:
    śniadanie:
    – bułka pszenna z sałatą, wędliną, żółtym serem, ogórkiem 1 szt./os.
    – jogurt pitny 200 ml 1 szt./os.
    – napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.
    obiad:
    – makaron z sosem bolońskim
    – napój  w kartoniku 200ml 1 szt./os.

    Wtorek:
    śniadanie:
    – bułka pszenna z pastą jajeczną 1 szt./os.
    – jogurt pitny 200 ml 1 szt./os.
    – napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.
    obiad:
    – kotlet z piersi kurczaka
    – ziemniaki z koperkiem
    – surówka
    – napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.

    Środa:
    śniadanie:
    – bułka pszenna z twarożkiem, rzodkiewką, i szczypiorkiem 1 szt./os.
    – wafelek w czekoladzie 1 szt./os.
    – napój ze słomką 1 szt./os.
    obiad:
    – gołąbki w sosie pomidorowym
    – ziemniaki
    – surówka
    – napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.

    Czwartek:
    śniadanie:
    – bułka pszenna z żółtym serem,wędliną, sałatą, pomidorem 1 szt./os.
    – nektarynka 1 szt./os.
    – jogurt pitny 200 ml 1 szt./os.
    – napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.
    obiad:
    – nugetsy drobiowe
    – ziemniaki pieczone
    – surówka
    – napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.

    Piątek:
    – bułka pszenna z pastą jajeczną 1 szt./os.
    – jogurt pitny 200 ml 1 szt./os.
    – soczek ze słomką 200 ml 1 szt./os.
    obiad:
    – pierogi z owocami
    – napój w kartoniku 200ml 1 szt./os.

  • Opcja 3 Wyżywienie całodniowe 3 posiłki

    • 1 osoba50,00

    Cena; Śniadanie od 15,00 zł / obiad z deserem 20,00 zł / kolacja 15,00 zł  /

    I TYDZIEŃ
    Poniedziałek:
    śniadanie:
    – bułka pszenna z sałatą, wędliną, ogórkiem 1 sz./os.
    – bułka pszenna z żółtym serem, sałatą, pomidorem 1 sz./os.
    – banan 1 sz./os.
    – jogurt 1 sz./os.
    – herbata lub kawa zbożowa 1 sz./os.
    obiad:
    – zupa kalfiorowa 1 porcja /os
    – filet z kurczaka z sosem pomidorowym 1 porcja/os
    – kluseczki 1 porcja/os
    – surówka 1 porcja/os
    – woda z sokiem 1 sz./os.
    – deser;
    – ciasto z owocem 1 porcja/os
    kolacja:
    – fasolka po bretońsku 1 porcja/os
    – pieczywo 1 porcja/os
    – herbata 1 porcja/os

    Wtorek:
    śniadanie:
    – bułka pszenna z pastą jajeczną 1 sz./os.
    – bułka pszenna z sałatą, wędliną, ogórkiem 1 sz./os.
    – gruszka 1 sz./os.
    – wafelek w czekoladzie 1 sz./os.
    – herbata lub kawa zbożowa 1 sz./os.
    obiad:
    – zupa fasolkowa z kluseczkami 1 porcja/os
    – sznycel wieprzowy 1 porcja/os
    – ziemniaki z koperkiem 1 porcja/os
    – surówka 1 porcja/os
    – woda z sokiem 1 szt./os.
    podwieczorek:
    – drożdżówka 1 szt./os.
    kolacja:
    – bigos 1 porcja/os
    – pieczywo 1 porcja/os
    – herbata 1 porcja/os

    Środa:
    śniadanie:
    – bułka pszenna z twarożkiem, rzodkiewką, i szczypiorkiem 1 szt./os.
    – bułka pszenna z kremem czekoladowym 1 szt./os.
    – jabłko 1 szt./os.
    – jogurt 1 szt./os.
    – herbata lub kawa zbożowa 1 szt./os.
    obiad:
    – zupa szrekowa ( z brokuł i szpinaku ) 1 porcja/os
    – udko z kurczaka 1 porcja/os
    – puree ziemniaczane 1 porcja/os
    – marchewka z groszkiem 1 porcja/os
    – woda z sokiem 1 szt./os.
    podwieczorek:
    – ciasto 1 szt / os
    kolacja:
    – kiełbaska zapiekana z cebulką 1 szt/ os
    – pieczywo 1 szt/ os
    – herbata 1 szt/ os

    Czwartek:
    śniadanie:
    – bułka pszenna z żółtym serem, sałatą, pomidorem 1 szt./os.
    – bułka pszenna z  sałatą, wędliną, ogórkiem 1 szt./os.
    – banan 1 szt./os.
    – wafelek w czekoladzie 1 szt./os.
    – herbata lub kawa zbożowa 1 szt./os.
    obiad: 1 porcja/os
    – zupa ; pomidorowa z ryżem 1 porcja/os
    – pulpeciki w sosie koperkowym 1 porcja/os
    – ziemniaki 1 porcja/os
    – surówka 1 porcja/os
    – woda z sokiem
    kolacja
    – makaron w sosie szpinakowo – śmietanowym 1 porcja/os
    – herbata 1 szt / os

    Piątek:
    śniadanie:
    – bułka pszenna z żółtym serem, sałatą, pomidorem 1 szt./os.
    – bułka pszenna z twarożkiem, rzodkiewką, i szczypiorkiem 1 szt./os.
    – jabłko 1 szt./os.
    – jogurt 1 szt./os.
    – herbata lub kawa zbożowa 1 szt./os.
    obiad:
    – zupa owocowa z makaronem 1 porcja/os
    – naleśniki z serem i brzoskwinią 1 porcja/os
    – woda z sokiem 1 porcja/os
    podwieczorek:
    – drożdżówka 1 szt/os
    kolacja:
    – pierogi z owocami 1 porcja/os
    – herbata 1 szt./os.

    Sobota:
    śniadanie:
    – bułka pszenna z twarożkiem, rzodkiewką, i szczypiorkiem 1 szt./os.
    – bułka pszenna z kremem czekoladowym 1 szt./os.
    – jabłko 1 szt./os.
    – jogurt 1 szt./os.
    – herbata lub kawa zbożowa 1 szt./os.
    obiad:
    – zupa; jażynowa 1 szt./os.
    – kotlet devolay 1 szt./os.
    – ziemniaki z koperkiem 1 szt./os.
    – surówka 1 szt./os.
    – woda z sokiem 1 szt./os.
    podwieczorek:
    – ciasto z owocem 1 szt./os.
    kolacja:
    – bigos 1 porcja/os
    – pieczywo 1 porcja/os
    – herbata 1 szt./os.

    Niedziela:
    śniadanie:
    – bułka pszenna z żółtym serem, sałatą, pomidorem 1 szt./os.
    – bułka pszenna z  sałatą, wędliną, ogórkiem 1 szt./os.
    – banan 1 szt./os.
    – wafelek w czekoladzie 1 szt./os.
    – herbata lub kawa zbożowa 1 szt./os.
    obiad:
    – rosół z lanymi kluskami 1 szt./os.
    – kotlet schabowy 1 szt./os.
    – ziemniaki z koperkiem 1 szt./os.
    – surówka 1 szt./os.
    – woda z sokiem 1 szt./os.
    podwieczorek:
    – ciasto z owocem
    kolacja:
    – leczo po węgiersku 1 porcja /osoba
    – pieczywo
    – herbata

    II TYDZIEŃ
    Poniedziałek:
    śniadanie:
    – bułka pszenna z sałatą, wędliną, ogórkiem 1 szt./os.
    – bułka pszenna z żółtym serem, sałatą, pomidorem 1 szt./os.
    – banan 1 szt./os.
    – jogurt 1 szt./os.
    – herbata lub kawa zbożowa 2 szt./os.
    obiad:
    – zupa kalafiorowa 1 szt./os.
    – makaron z sosem bolońskim 1 szt./os.
    – wafelek w czekoladzie 1 szt./os.
    – woda z sokiem 1 szt./os.
    podwieczorek
    – drożdżówka z owocem 1 szt./os.
    kolacja
    – racuchy z jabłkiem 1 porcja/osoba
    – herbata 1 porcja/osoba

    Wtorek:
    śniadanie:
    – bułka pszenna z pastą jajeczną 1 szt./os.
    – bułka pszenna z sałatą, wędliną, ogórkiem 1 szt./os.
    – gruszka 1 szt./os.
    – jogurt 1 szt./os.
    – herbata lub kawa zbożowa 1 szt./os.
    obiad: 1 szt./os.
    – zupa grochowa 1 szt./os.
    – kotlet z piersi kurczaka 1 szt./os.
    – ziemniaki z koperkiem 1 szt./os.
    – surówka 1 szt./os.
    – woda z sokiem 1 szt./os.
    podwieczorek:
    – ciasto z owocem 1 szt./os.
    kolacja:
    – rissotto z kurczakiem 1 porcja/os
    – herbata 1 szt./os.

    Środa:
    śniadanie:
    – bułka pszenna z twarożkiem, rzodkiewką, i szczypiorkiem 1 szt./os.
    – bułka pszenna z serkiem topionym i pomidorem 1 szt./os.
    – jabłko 1 szt./os.
    – wafelek w czekoladzie 1 szt./os.
    – herbata lub kawa zbożowa 1 szt./os.
    obiad: 1
    – barszcz ukraiński 1 szt./os.
    – placuszki drobiowe z warzywami 1 szt./os.
    – kulki ziemniaczane 1 szt./os.
    – surówka 1 szt./os.
    – woda z sokiem 1 szt./os.
    podwieczorek:
    – drożdżówka 1 szt/os
    kolacja:
    – spagetti carbonare 1 porcja/os
    – herbata 1 szt./os.

    Czwartek:
    śniadanie:
    – bułka pszenna z żółtym serem, sałatą, pomidorem 1 szt./os.
    – bułka pszenna z  sałatą, wędliną, ogórkiem 1 szt./os.
    – banan 1 szt./os.
    – jogurt 1 szt./os.
    – herbata  lub kawa zbożowa 2 szt./os.
    obiad: 1
    – zupa mexykańska z fasolą 1 porcja/os
    – nugetsy drobiowe 1 porcja/os
    – ziemniaki pieczone 1 porcja/os
    – surówka 1 porcja/os
    – woda z sokiem 2 szt./os.
    kolacja:
    – kiełbasa z cebulką ( możliwość dostawy kiełbasy na ognisko) 1 szt./os.
    – bułka 1 szt./os.
    – herbata 1 szt./os.

    Piątek:
    śniadanie:
    – bułka pszenna z żółtym serem, sałatą, pomidorem 1 szt./os.
    – bułka pszenna z pastą jajeczną 1 szt./os.
    – jabłko 1 szt./os.
    – jogurt 1 szt./os.
    – herbata lub kawa zbożowa 2 szt./os.
    obiad: 1
    – zupa krupnik 1 porcja /os
    – pierogi ruskie z cebulką i tłuszczykiem 1 porcja /os
    – woda z sokiem 1 szt./os.
    podwieczorek:
    – ciasto z owocem 1 porcja /os
    kolacja:
    – Fasolka po bretońsku 1 porcja/os
    – pieczywo 1 porcja/os
    – herbata 1 szt./os.

    Sobota:
    śniadanie:
    – bułka pszenna z twarożkiem, rzodkiewką, i szczypiorkiem 1 szt./os.
    – bułka pszenna z kremem czekoladowym 1 szt./os.
    – jabłko 1 szt./os.
    – jogurt 1 szt./os.
    – herbata lub kawa zbożowa 1 szt./os.
    obiad: 1
    – zupa pieczarkowa z makaronem 1 szt./os.
    – kotlet devolay 1 szt./os.
    – ziemniaki z koperkiem 1 szt./os.
    – surówka 1 szt./os.
    – woda z sokiem 1 szt./os.
    podwieczorek:
    – drożdżówka
    kolacja:
    – kaszotto z wieprzowiną 1 porcja/os
    – pieczywo 1 porcja/os
    – herbata 1 szt./os.

    Niedziela:
    śniadanie:
    – bułka pszenna z żółtym serem, sałatą, pomidorem 1 szt./os.
    – bułka pszenna z  sałatą, wędliną, ogórkiem 1 szt./os.
    – banan 1 szt./os.
    – wafelek w czekoladzie 1 szt./os.
    – herbata lub kawa zbożowa 1 szt./os.
    obiad:
    – zupa ziemniaczano porowa 1 porcja/os
    – kotlet schabowy 1 porcja/os
    – ziemniaki z koperkiem 1 porcja/os
    – surówka 1 porcja/os
    – woda z sokiem 1 porcja/os
    podwieczorek:
    – ciasto z owocem 1 szt/os
    kolacja:
    – gyros drobiowy z ryżeem 1 porcja/os
    – herbata 1 szt/os