Propozycja 3
Oferta przygotowana dla nie mniej jak 100 osób
W ofertę jest wliczona obsługa i zastawa porcelanowa
Zupa 1 porcja / os. do wyboru:
- zupa nenusco (migdałowo selerowa)
- krem pieczarkowy z grzankami ziołowymi
Danie główne – forma podawania szwedzki stół 1,5 porcji / os. do wyboru:
- kotlet de Volaille z kurczaka
- sztufada wieprzowa z rozmarynem
- zraz wieprzowy w sosie pieczeniowym
Dodatki 1,5 porcji / os.:
- ziemniaki pieczone
- ryż z warzywami
- zestaw surówek
Deser 1 porcja / os.:
- deser owocowy z bitą śmietaną
Serwis kawowy:
- kawa
- herbata
- dodatki: cytrynka / śmietanka / cukier
Zakąski zimne – forma podania szwedzki stół 3 porcje / os.:
- schab z śliwką
- indyk w owocach egzotycznych
- pasztet zawijany w cieście francuskim w sosie remoulade
- jajko w szynce na sałatce jarzynowej
- pstrąg Agrykola
Dodatki:
- pieczywo mieszane
- masło
Sałatki:
- sałatka grecka
- sałatka makaronowo – brokułowa
Antipasto Misto przekąski włoskie 1 porcja / os.:
- cukinia faszerowana kozim serem
- piramidka z bakłażana z mozzarellą w occie z modeny
- pieczarki faszerowane cielęciną i serem gorgonzola
- papryczka faszerowana młodym szpinakiem i kurkami