Propozycja 4
Oferta przygotowana dla nie mniej jak 100 osób
W ofertę jest wliczona obsługa i zastawa porcelanowa
Forma podania szwedzki stół
Zupa 1 porcja / osoba do wyboru:
- zupa pomidorowa z grzanką serową
- zupa rosół z lanymi kluskami
Danie główne 2,5 porcje / osoba:
- stroganow z kluseczkami
- makaron farfalle z kuleczkami cielęcymi
- filet drobiowy w bekonie i rozmarynie
- kurczak po tajsku z ryżem curry
- brokuły z szynką pod beszamelem
- mini kotlet de Volaille
Zimne zakąski 3 porcje / osoba:
- schab ze śliwką
- mini galaretki rybne
- roladka alpejska ze szpinakiem i kozim serem
- indyk w owocach egzotycznych
- przekładaniec wieprzowy z kolorową papryką
- cukinia faszerowana serem
- wołowina w cebuli marynowanej
- pieczarka z farszem i orzechami włoskimi
- papryka faszerowana suszonymi pomidorami i borowikami
Sałatki:
- sałatka z kurczakiem, makaronem i brokułami
- jajko w szynce na sałatce
- sałatka z szpinaku ćwikły i orzechami
Dodatki:
- pieczywo mieszane
- masło
Serwis kawowy:
- kawa
- herbata
- dodatki: cytrynka / śmietanka / cukier
- ciastka kruche
- galanteria cukiernicza: sernik jabłecznik, rożki
Śniadanie 1 porcja / osoba:
- barszcz z pasztecikiem lub paluszkiem z ciasta francuskiego
- udziec wieprzowy serwowany przez kucharza
- ziemniaki zapiekane z rozmarynem
- bigos myśliwski