Dania ciepłe na Wigilię firmową ;
Proponujemy Państwu przygotowanie dań ciepłych w opcji opakowań jednorazowych w styropianowym pojemniku zbiorczym
(termoport izoluje i utrzymuje temperaturę przetrzymywanych potraw)
Przygotowane dania nie zawierają usługi; podania posiłków , zastawy porcelanowej , stołów , dekoracji , obrusów itp
kaucja zwrotna po oddaniu termoportu 300,00 zł
ZAMÓWIENIA prosimy składać po wcześniejszym sprawdzeniu dostępności terminu oraz asortymentu na załączonym
Plik do pobrania:
DRUK ZAMÓWIENIA DAŃ NA WIGILIE
Wypełniony plik w formacie Excel prosimy przesłać na adres: catering@uleniwejdanuty.pl
(Warunkiem realizacji jest podanie numeru telefonu)
Możliwość dowozu lub odbioru własnego po wcześniejszym ustaleniu dostępności,koszt dowozu dodatkowo płatny.
|
DANIA CIEPŁE NA WIGILIE FIRMOWĄ
Dania są przygotowane w formie pojemników zbiorczych jednorazowych bezzwrotnych
możliwość dołożenia naczyń jednorazowych
|
|
ZUPY:
- Barszcz czysty – 1 litr / 47,00 zł
- Uszka do barszczu 500 g – 37,00 zł
- Krem z pieczonych buraków z jabłkiem i malinami – 1 litr / 60,00 zł
- Zupa Wigilijna rybna – 1 litr / 60,00 zł
- Żurek Wigilijny na zakwasie– 1 litr / 60,00 zł
- Zupa borowikowa z łazankami – 1 litr / 60,00 zł
- Zupa migdałowo – selerowa z łososiem wędzonym – 1 litr / 60,00 zł
DANIA GŁÓWNE RYBNE:
- Filet z łupacza gotowany – 1 porcja – 150 g / 28,00 zł
- Karp smażony z cebulą po staropolsku – 1 porcja – 150 g / 28,00 zł
- Łosoś w sosie kaparowym – 1 porcja – 220 g 28,00 zł
- Panierowany dorsz atlantycki z pieczarkami – 1 porcja – 200 g / 22,00 zł
- Sandacz pieczony w sosie polskim – 1 porcja – 220 g / 28,00 zł
- Roladka z morszczuka z brokułami i serem topionym – 1 porcja – 200 g / 25,00 zł
DANIA GŁÓWNE MIĘSNE:
- Polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym – 230 g / 28,00 zł
- de Volaille z kurczaka – 150 g / 24,00 zł
- Zraz wołowy po staropolsku w sosie pieczeniowym – 280 g / 32,00 zł
- Sztufada wieprzowa w sosie leśnym (karkówka pieczona w całości podawana w plastrach) – 250 g / 27,00 zł
DANIA WEGETARIAŃSKIE:
- Kotleciki brokułowe w panierce migdałowej z sosem bazyliowym 2 szt – 250 g / 24,00 zł
- Camembert z ananasem w sosie żurawinowym – 140 g / 24,00 zł
- Pierogi z kapustą i grzybami okraszone cebulą zasmażaną – 48,00 zł / 1 kg (26 szt) (wege)
- Sznycel szpinakowy z mozarellą 1 szt /porcja – 24,00 zł
Ciepły zestaw Wegetariański C/W 96,00 zł / 1 zestaw
- Camembert panierowany z ananasem i żurawiną 2 szt
- Kotlet brokułowy 2 szt.
- Sznycel szpinakowy z mozarella i grillowanymi warzywami 2 szt
Antipasto WEGETARIAŃSKIE 20 porcji cena brutto 240,00 zł / 1 zestaw
- Patison marynowany
- Pieczarki pieczone na maśle czosnkowym
- Papryczka faszerowana serem feta
- Bakłażan z mozarella i pomidorem
- Cukinia z kozim serem
DODATKI:
- Kapusta zasmażana z grzybami – 1 kg / 35,00 zł
- Łazanki z kapustą i grzybami – 1 kg /39,00 zł
- Krokiety z farszem – 2 szt /180 g / 9,50 zł
SOSY:
- Dodatkowy sos pieczeniowy 0,9L 25,00 zł
- Dodatkowy sos grzybowy 0,9 L 30 ,00 zł
|